24 December 2012

Day 24 - A photo of something that means a lot to you

Banyak gambar yang memberi seribu makna dalam hidup aku... Suka duka kehidupan semuanya ada dalam gambar yang menceritakan seribu kisah...

 
Rindu nak bersukan seperti dulu-dulu kala masa sebelum melangkah ke alam perkahwinan... bukan disebabkan aku dah kahwin jadi tak boleh nak main dah suka semua bagai... tapi masa ada sukan tu aku dah pun berisi... jadi stop dulu sementara sampai lah sekarang.. my baby pun dah 0ne year...huhuhu 

 Disaat sah bergelar seorang isteri...huhuhu dah ada tanggungjawab sebagai seorang isteri dah....macam tak percaya pulaks....hihihihihi

 
Alhamdulillah aku dikurniakan zuriat yang comel lagi hensem pada awal perkahwinan... rezeki datang cepat syukur sangat-sangat walaupun tak sempat nak ber madu bulan bagai... ehh...ayat apakah?? tengok bulan kat langit jer lah sambil makan madu boleh?? ngeee~~~
 
Kawan-Kawan alam maya aku..yang aku kenal dekat forum sepaku suatu ketika dulu..tak sangka jadi serapat ini... still sampai sekarang dan sampai bila-bila...kenal dari bujang sampai lah dah kahwin dah beranak-pinak...masih lagi berhubung rapat dan saling kunjung-mengujungi melawat anak-anak yang baru dilahirkan ke muka bumi Allah ini...semoga akan sentiasa kekal persahabatan ini..

Tata


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

13 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

zaizaluvme said...

kenangan silam aku dan dirimu *ikut rentak lagu lela... pe ntah tajuknya*

rindu nak gath... jom wat family gath... walau ai tk berfamily... kihkihkih

nickindajungle said...

i pong rindu kat semua2...huhuhuhu bila lagi dpt beronggeng yer...

zaizaluvme said...

jom buat bulan 4 ke. okeh jugak tu.. ngeee~
serbu umah kak qaseh pon macam besh ni. kihkihkih

mama aisy said...

alorrrrrrr windu sume2..

nickindajungle said...

itulah kan...serbu umah kaka Q...dera dia suh masak sedap2....hewhewhew

zaizaluvme said...

jom la yayunk semua, rumah kaka Q kalu ai ada, ai leh tolong dia masak :)

nickindajungle said...

set time la...ehh kaka Q dah tau ker nak buat kat umah dia...agagagaga

ieYzA azmIEy said...

dia tatau pong, ai sesaja memandai bagi cadangan. wakakaka nanti ai tanya dia yeap.

mama aisy said...

klu kena time mmg xder mslh rsnya.. tp kena tanyer dier jugak lah.. coz dier skang kan ngah busy.. dah masok paper tuh.. lagik tambah busy.. hihihihi..

zaizaluvme said...

itulah tu, lom sempat nak menanya. nak menanya kt fb, jarang la pulop napok dia kt fb. nak nanya kt belog ada ppuan gediks tu.... meluat aihhh so malas nk masuk blog dia... huhuhu

nickindajungle said...

sudah mentanyakan kaka Q..katanya decide la bila nak dtg..nanti dia check kalendarnya itu pun...

zaizaluvme said...

orait!! tapi jgn wat bulan 3 yeap :)
saya ada banyak aktiviti, awal bulan 3 oke akhir bln 3 takleh.... huhuhu....
leh ar saya mentolong jugerk... rumah pon da dekat....

nickindajungle said...

antara 9 n 10/3 lah kalo boleh kan... minggu sebelumnya saya ada kursus...ehh...nanti lah mentanya kak qaseh sama puan snowball..