03 December 2012

Day 3 : Your idea of the perfect first date

Hari ketiga nie macam susah jer sebab aku bukanlah seorang yang kreatif... ditambah lagi aku bukan lagi single and avalaible dan bukan lagi hidup solo menyolo... jadi tajuk ini bukanlah menjadi kegemaran untuk dibuat...hohohoho tapi kalau tak buat takpe kan.. ke nak kena buat jugak? terpaksalah aku menggunakan daya imaginasi aku yang terlampau ini untuk menyiapkan tajuk ini...huhuhuhu

Okeh...konon lah kan idea aku untuk perfect first date nie.. aku nak si dia datang jemput aku dengan kereta mewah dengan pakaian yang segak macam prince charming gitu...aku pulak haruslah berpakaian macam pricess kan...hewhewhew dah namanya imaginasi kan...

kereta ini.. mampu???

Bila dah sampai tuh haruslah membawa sejambak bunga diringi dengan hadiah yang seperaiss kan... ala macam biasalah agan-angan mat jenin...huhuhu


Sesudah itu haruslah membawa sang puteri untuk menikmati makan malam dengan suasana yang sangat indah dan nyaman... owhhh sudah semestinya lah dalam suasana yang sangat romantis gitu...diiringi dengan muzik yang sangat mendamaikan halwa telinga....

tengah laut u... kau hado??
wahhh gitu...sangat berimaginasi kau nicki.... tapi semuanya pun non-hadooo... ehh kau hado ker?? huahuahuahua berangan la kau bersama mat jenin..

okeh la.. tata


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

1 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

zaizaluvme said...

susah ar tajuk.... dunlike.....