01 December 2012

Day 1 : A photo of yourself and a description of how your day was

Okey...hari nie bermulalah episod baru dalam belog aku nie....espisod barulah sangat..huhuhu 30 days blog challenge akan bermula starts from today...lagi 29 hari untuk aku habiskan challenge ini... hewhewhew semoga aku berjaya gitu...

Okey...hari pertama aku nak share gambar ini....
Gambar bersama si comel aku yang tersayang... di ambil di rumahku syurgaku sementara menunggu encik suami pulang dari bengkel kereta...why?? Aku telah merosakkan brek tangan kereta comel yang aku bawa itu...huahuahua rosakkk brek tangann...ngeee...

Plan hari nie ingat nak pergi stadium...hari nie kan malaysia vs indonesia..konon nak pergi la stadium tapi bukan nak pergi tengok bola...sekadar nak pergi dan menghabiskan duit mencari baju bola untuk si comel aku nie...semangat kau...kalau si comel aku nie dah besar boleh la tengok bola jugak...tapi takpe lah..aku tengok berdua jer dengan si comel aku nie kat umah...encik suami pi tengok kat stadium dengan kawannya...

Jadi aktiviti hari nie adalah kemas rumah...masak...basuh kain...lipat kain...dan bermacam-macam lagi lah...sesambil melayan keletah si comel aku nie yang sangat la aktif...hoiiii penatlah ibu tapi tak mengkurus jugak ibumu ini...huhuhuhu 

Okehh..itu saja untuk hari ini...tata


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

2 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

zaizaluvme said...

alohaiiii geramnya tgk hadiff ni... rasa nak geget2... hisss!

nickindajungle said...

sila jangan mengeget anak saya...