20 July 2012

::Baby Fatih's 1st Step - Merangkak::

diam tak diam...pejam celik...pejam celik...dah besar anak kesayanganku yang sorang ini...sangat seronok melihat dia membesar depan mata...melihat dia meneroka dunia barunya dengan pelbagai aksi dan keletah manjanya itu...itu yang membuat aku dan encik suami tersenyum dan tergelak melihat aksi yang ditunjukkan oleh budak tecik nie sorang...pelengkap hidup ibu dan babah....

sekarang anak ibu dah pandai merangkak yer...baru jer belajar merangkak selangkah dua dah terus nak duduk...dua hari selepasnya pulak dah pandai main panjat² kan...Alhamdulillah..cepat betul perkembangan anak ibu nie...

nie video bila si Fatih dibuli dengan kejam oleh ibunya untuk merangkak...kesian anak ibu sampai kepenatan...walaupun kepenatan tapi muka sentiasa ada senyum yer...ekekeke

video
okehh....Tata!!


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

12 July 2012

::my lil prince dah 7month::

Pejam celik pejam celik dah tujuh bulan hero kesayangan aku nie... Sekejap jer masa berlalu rasanya... Alhamdulillah anak ibu membesar dengan sihat dan cerdas serta sangat aktif walaupun ada disulami dengan demam beberapa kali tapi anak ibu kuat kan dan cepat sembuh... Sangat gembira melihat aksi dan telatah Fatih yang manja nie... Walaupun ada cerita yang kurang enak didengar pernah berlaku semasa di rumah pengasuh lama tapi sekarang semuanya dah berlalu... Nak tau ceritanya...nantilah aku cerita di next entry yang tak tahu bila nak ditulis... Fatih pun macam lagi gembira bersama dengan pengasuh baru sekarang nie... Semoga anak kesayanganku itu baik-baik jer dan dilindungi dari segala marabahaya yang mendatang...aminnn...

Ok lah nak stop dulu sebab takde mood nak mentaip entry..
Tata!!


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

06 July 2012

::B.O.S.A.N::

*pic dicilok dari pokcik google*

hurrmmm....bosan lah pulak hari nie...memang sangat malas untuk datang kerja setelah tiga hari bersenang-senang sebab ada exam kpsl kan...boleh pulak gitu, orang sibuk duk study tapi aku...bukak buku then tido..bila hari ketiga exam amik kauuu...susahnya soalan...dengan yakin aku dapat merasakan tahun depan akan sit lagi untuk paper semalam...ngeee~~ rasa dah kremm tangan nie sebab tiga hari duk menulis jawapan dengan panjang lebar dengan harapan dapat lulus ketiga-tiga paper itu dan tak perlulah nak amik lagi tahun depan kan...kan best kalau jawab guna komputer jer...tak perlu dah nak kena menaip bagai...hahahaha sengalll lah pulak...

ok lah Tata!!


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::