03 January 2013

Selamat Tahun Baru 2013

Harap tak terlambat la nak wish happy new year kepada semua umat manusia kat muka bumi ini... Okeh mood malas sudah kembali dan 30 days blog challenge adalah tidak dapt disiapkan...huhuhuhu ini adalah kerana penulis belog yang sedang mengalami kemalasan berganda ini sedang bercuti di Perak pada masa masa dan ketika itu... hewhewhew bukan lama pun perginya tapi entah lah dengan kelam kabut kerja di hujung tahun membuatkan mood untuk berbelog terus hilang dengan kesibukan kerja... Jadi sampai hari ke-24 jer challenge yang mampu aku siapkan...huhuhu

pic from gugel


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

7 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

zaizaluvme said...

puan nicki. sila hapdet laaaaaa~

nickindajungle said...

puan nicki akan hapdet bila ada kerajinan..ehhh...huhuhu

mama aisy said...

siler hapdet.. ini sudah mo abis bulan.. ekekkeke..

nickindajungle said...

ala bar nak habis bulan...belum habis tahun lagik,...ahahahaha

zaizaluvme said...

gediks la nak tnggu abis tahun.... kenapa tak tunggu hadif tawen dulu?

nickindajungle said...

biasalah ibu hadif kan memang gediks...ehhh

mama aisy said...

taw.. taw.. eh!! ahahahahaa..