23 December 2012

Day 23 - 15 facts about you

Nak describe pasal diri sendiri sangatlah macam bajet hot...ehh tak lah kot...lebih macam masuk bakul angkat sendiri lah jugak... tapi aku masuk lif nak suruh orang yang tolong tekan..boleh?? hewhewhew

Okeh... mari kita mulakan dengan 15 perkara itu...

  1. Aku seorang perempuan
  2. Aku seorang perempuan yang cantik...lalalala
  3. Aku seorang yang sudah berkahwin
  4. Aku seorang yang sudah mempunyai seorang hero yang hensem
  5. Aku seorang kakitangan kerajaan
  6. Aku seorang yang sayangkan keluarga aku
  7. Aku seorang yang kelakar..maybe!
  8. Aku seorang yang suka makan...
  9. Aku seorang yang sudah menggemoks
  10. Aku seorang yang malas..hewhewhew
  11. Aku seorang yang tak suka nak masak tapi kena masak
  12. Aku seorang yang tinggi
  13. Aku seorang yang sukakan benda comel-comel
  14. Aku seorang yang bawak kereta manual
  15. Aku Adalah AKU

Okeh itu sajalah yang aku dapat mengarut... aku hentam jer lah apa yang berkaitan dengan aku tuh yer...
Tata


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

1 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

mama aisy said...

saye pong bawak keta manual.. muekekke