11 April 2011

::hari monday yang kurang digemari::

it's MONDAY!!! tiap kali monday menjelma pasti akan terasa malas...bukan takat aku jer malah kebanyakan manusia² lain pon akan merasakan seperti apa yang aku rasa..kan..kan..kan...walaupon tak semua la yang begitu...terasa hari weekend tuh macam tak cukup jer untuk merehatkan diri setelah lima hari bekerja dengan tungkus lumus walau hakikatnyer kerja tak berapa nak datang menjelma dan mengacau keamanan hidup aku dalam dua tiga hari neh...hahaha dapat la jugak aku menghapdet belog neh...

pagi² isnin yang tak berapa nak ceria neh dapat pulak emel si baby cute yang agak funny...LOL

Everyone loves Guns and Roses 

I will slap you silly!!!

Born to Rock 

is that edible? 

On Second thought….. 

That’s right baby…..I still got it. 

Rice Cereal? I don’t need no more
stinkin’ rice cereal! 


OH! C-c-c-cold Wipes! Cold Wipes!  

I can’t believe this place 

Tonight you die in your sleep! 

yeah…. I just farted 

Tell me she did NOT just say that!!  

nyummyyyy!! 

segar cket mata menatap wajah² comey yang pelbagai aksi di pagi² isnin yang sangat biru ini... ^__^


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

4 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

IeYzA azmIEy said...

Alllloooo lah.... comey2nyer baby ni... geram nyer CIK IEYZA tgk.... pandai lak posing... hak3... biler la nak dpt baby comey cenggini??

bunga said...

alaihai cute n comel walau tengah marah..

:)

nickindajungle said...

eza: tungguuuuuu....kahkahkah

bunga: so cutee....

esarli budak baik said...

comel! segar pale otak pepagi nih.. eheheheee..