23 June 2010

::Sengal Ubi::

Hah? Sengal Ubi? Apa itu sengal ubi? Aku sendiri pun tak tau...aku main hentam jer sebab geram sangat ngan s0rang minah kat f0rum yang aku j0in...minah neh kan, tiap kali gath akan diadakan dia akan memunculkan diri dan membuat 0nar yang boleh membuatkan darah anda akan naik secara mendadak...huh!! Kehadiran dia tidak dilayan dan hanya di'IGNORE' oleh mereka² yang dah muak dengan perangai dia yang sedikit kurang vitamin c ajar...semuanya bermula bila first time minah neh nak anjurkan gath, tapi gath yang hendak dianjurkan itu tidak berjalan lancar seperti apa yang diharapkan...

Ada beberapa staff f0rum dah beri tunjur ajar cara untuk menganjurkan gath, macam mana menggunakan ayat dan susunan tuh biar la jelas dan terang *ini adalah kerana dia menggunakan ayat yang menunjukkan kita mesti dan harus j0in gath itu - senang cerita = memaksa*...tambahan lagi gath yang nak dianjurkan oleh minah itu memakan bajet dan belanja yang agak besar...bila ada user cakap agak mahal dan tak mampu c0z mereka masih lagi belajar, minah neh mula melenting dan marah²...tup² gath dia tak jalan c0z takde siapa yang nak pergi bila teng0k perangai dia macam tuh...begitu jugak dalam menjalankan bisnes dia...bila ada cust0mer yang cakap harga agak mahal...dia mula memaki dan marah²...

Mesti k0rang tertanya-tanya kan macam mana aku tau tuh semua...hahaha actually aku adalah peminat dia time aku and user² lain duk sembang kat sh0utb0x...tetiba dia datang dan mula membebel serta memaki hamun...dah la masuk tak bagi salam tetiba nak marah² lak kita0rang yang tengah sy0k duk sembang santai...huhuhu then tak abis² duk ulang ayat yang sama...siap cakap kita0rang lak yang saja nak lingkupkan bisnes dia...kesian kat kat kawan aku cik Dania, tak pasal² kena tuduh...heyyy wutdanyahh la u minah...kitaorang tak pernah p0n ambil kisah apa yang kau nak lakukan...kau jer yang selalu kacau keamanan kita0rang...hurmmm kalau nak cakap pasal minah neh 3 hari 2 malam p0n tak habis lagi...hahaha

nickindajungle: aku tetiba terasa nak tulis entri neh c0z gath akan diadakan pada minggu hadapan dan minah neh mula memunculkan dirinya...hurrmmm...


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

5 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

afiza said...

hehe..mcm ku kenal minah tu..juz ignore kan je..die mmg mcm 2 dr dulu lg..xhbis2..

Uruchimaru @ kf said...

sengal ubi= penyakit di bgian sendi
tapi klau dah ade perkataan ubi mungkin ia bermaksud org yg sakit otak!

diriku said...

slm ziarah =]

yayahidayah said...

sapakah manusia itu?eeeee

nickind@jungle said...

cik afiza: haha tuh la...kita0rg ign0re jer dia...dh tau dia mang cenggitu..

diriku: thanks sudi singgah... :)

uruchimaru: may b la k0t dia sakit 0tak..

yayahidayah: siapa? adalah...hehehehe