25 June 2010

::Lampu Ini Sangat Terang::

Wahh...setelah berbulan-bulan menggunakan lampu suluh lampu w0rkstati0n aku r0sak...petang semalam 0rang teknikal telah datang untuk membetulkan lampu yang r0sak itu...jika sebelum ini aku hidup dalam kegelapan keadaan yang kurang terang (tapi aku selesa c0z takde la gelap sangat pun), tapi pagi neh hidup aku sudah mula diterangi cahaya lampu yang sungguh terang seterang-terang yang amat... *ayat apakah ini? sila abaikan*...jadi hari neh mata aku agak sedikit berpinar dek kerana keterangan lampu neh...aku rasa bagaikan hanya lampu di w0rkstati0n aku saja yang menyala...tempat lain semuanya takde lampu...h0h0h0


0leh itu, mulai sekarang aku kena biasakan diri dengan keadaan lampu yang terang neh...sementara jer neh, lama² nanti dah biasa la...tapi sementara tuh sampai bila ek agak²nya? Tak dapat la aku nak agak berapa lama lagi aku akan berada dalam keadaan macam neh... T__T


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

3 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

fazRul said...

elOw..

haa..pkai spek gelap..dah tak terang lar..klu stil terang ag..ermm..kasi tutup jela..hehe

nickind@jungle said...

aiy0oo..kalu tutup..semua lampu lam 0pis neh tutup sama..ngaa~~
pakai spek itam?? nnt depa nakm0 dekat c0z ingat sakit mata.. uhuk3

Almy said...

dah follow blog ni, hope follow me back.. if done, thanks so much.. caca..