17 June 2010

::Akhirnya...Berjaya...Yeaayyy::

yeay...berjaya...berjaya...macam tajuk lagu patriotik lak...ala lagu Malaysia Berjaya tuh...hahaha *tiada kaitan..sila abaikan* huh.. setelah berpenat lelah mengkaji..mengg0dek... mencarik..memilih...mebelek-belek... akhirnya...berjaya jugak aku mengedit bel0g aku yang sh0mell ini...sebenarnya dah lama aku nak edit sendiri, tapi malas nak mengadap c0ding² yang cuk0p membuatkan aku pening kepala... T__T neh p0n yang simple² jer...backgr0und masih lagi k0s0ng...aku just letakkan kaler kuning cair jer sebagai backgr0und...masih bel0m jumpa template backgr0und yang berkenan di hati...haha *memilih giler* aku nak carik yang simple jer tapi menarik...tak jumpa² lagi neh...b0leh tulun carikan tak? hik...hik...hik... bel0g neh akan aku edit bila² masa yang aku rasakan aku rajin nak mandikan make up kan dia...header p0n l0m siap lagik...Bl0g List aku pun jadik k0s0ng...aku tatau macam mana b0leh hilang...sangat tensen...nak kena rewind balik senarai b0lg list kawan² aku yang ada...line tenet kat umah aku pulak sangat lembs~ sehingga membuatkan aku tensen untuk 0nline...huhuhu *sungguh kejam* nak hapdet kat 0pis, tak berkesempatan lak...agak sibuk la lately...tapi neh sempat lagi mencelah hapdet entri baru...miahahahaha ^_^ restkan 0tak jap...sudah pening asyik teng0k n0mb0r jer... +.+ 0kess aku st0p dulu...nak sambung buat kerja lak...kejar masa neh c0z ari neh half day...yeayyy...daaa

*wajah lama*

*wajah baru*

nickindajungle: wajah lama agak berat bila nak l0ading...tuh lagi membuatkan aku tensen dan semakin semangat untuk edit bel0g neh...hasilnya = wajah baru bel0g aku sangat simple...simple sangat kan? takpe la...walaup0n simple tapi aku suka...nak tunggu letak header jer...lalallala

jumpa lagi next entry


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

6 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

ejum said...

cantik.. dan simple..:) snyum2 slalu..dan slamat berblogging.. :)

KFunC said...

wauu..kreatif

eh, buat template ni guna pa? juz coding kat notepad ka?hehe..

xda guna aplikasi laen?

nickind@jungle said...

ejum: thanks...mang 0wez senyum p0n.. ^_^

KFunC: template asal..pastuh g0dek2 la c0ding dia kt edit html tuh...tambah b0rder pada p0st n sidebar...byk kali gak la try...sampai naik juling mata neh..hehehe

Aimi Dayana said...

wah da lawa ye blog ni.. cantik2.. keep it up! ^-^

jum datang sini. ^-^

a_Jay said...

sweet2..baru bule baca! tu la..kalu aku dok suke mesti dok jadi hahhaha template ni santeek!!

nickind@jungle said...

aimi: thanks...hehehe ngah carik idea lg neh.. ^_^
a_Jay: hahaha...masa mula2 0k..pastuh jd sl0w gler...mau upah aku ker..hahahha