21 June 2010

::Mengenali Dunia Baru::

Hai all...hari neh aku nak k0ngsi s0mething yang aku baru kenali...apa lagi kalau bukan Youthsays...aku dah lama ada terbaca pasal Youthsays neh tapi masih belum expl0re macam mana ianya ber0perasi...wahh ayat tak hagak²...ekekeke tapi bila aku teng0k Aimi Dayana j0in this...aku p0n mula la start j0in juga c0z teng0k macam menarik...hehehe iyer la...mana tak nyer, rasa teruja la untuk menjana pendapatan melalui 0nline selain dari Nuffnang...akaun Nuffnang aku p0n cuma ader RM0.50 jer...0k la tuh, ader jugak RM0.50 dari takde langsung kan...hahaha 0kess sudah larik dari tajuk cerita sebenar...


Serba sedikit tentang Youthsays:
*Keahlian adalah percuma
*Terbuka kepada mereka yang berumur 15 - 35 tahun sahaja
*Promot kempen - RM0.20 per 1 unique click
*Duit boleh cash out bila dah cukup RM50.00
*Pastikan akaun anda dah verified (macma saya, 2 hari baru akaun verified) - rajin² check emel yer...

Apa yang ada di Youthsays:

-Get rewarded for sharing your feedback and opinion with businesses who need your advice.

-Get rewarded for sharing cool events, news, social causes and promotions.

-Get rewarded with sponsors for your campus events, as well as exciting job opportunities as "Students for Hire".

Nak tau lebih lanjut sila lihat di sini...Tunggu aper lagi j0m la ramai² j0in Youthsays....Klik jer kat SINI....hehehe

p/s: saya baru jer j0in...sila² klik kempen ini yang ader kat sidebar tuh... ^__^


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

3 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

.aira. said...

die macam nuffnang eh ??

jemput lihat blogg :D
aiz batu campur - tips mengelakkan perut buncit, haha

touyakaruma said...

dah lama bersara dari YS ,

nickind@jungle said...

touyakaruma: saya baru nak bermula.. ehehe

aira: lebih kurang la..tp YS neh kita promot kempen...