19 May 2010

::Wasiat Dari Kozumi::

Kesibukan yang melanda sejak dua menjak neh membuatkan cik nick malas untuk menghapdet bel0g yang sh0mell neh...ahahahaha banyak cerita² yang nak dimasukkan ke dalam bel0g neh tidak tertulis 0leh cik nick...penat..penat...Alkisah...cik nick bukak jer bel0g neh..der mesej kat sh0ut dari se0rang teman untuk cik nick yang berbunyi....
Wasiat Dari koz Untuk Anda...Dapatkan Si Sini>>> link
hah?? wasiat?? der 0rang nak bagi harta kat cik nick ker?? teruja seketika...hahahaha
nak tau ker per wasiatnyer?? sila scr0ll ke bawah dengan cara s0pan santun...lalalalla
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

TADAAAA…..(╯▽╰)hihi…ni la wasiat nyer…seekor lembu yag cute…

yeayyy....dpt sek0r lembu...miahahaha *gumbira ker??*

nanti muleh wat sup..nyummy tummy...lalallala


1. Thank & link the person that gave you the cow

-> Thanks t0 k0zumi c0z mewasiatkan lembu ini untuk cik nick...ngeh3

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active

-> cik nick nak bagi wasiat neh kat :-

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya paling nakal kat dunia blogger ni

-> akan cik nick khabarkan pada mereka..

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

-> baring

-> k0rek id0ng...miahahahaha hepp tak sn0n0h t0i...mukan la..peluk bantal musyukk..lalalla

-> ngadap lappy

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

-> binatang..binatang liar dan tak liar...lalallalaa

->daun...yang cik nicksuka jer...daun kep ala kelapa p0n muleh...miahahahaa

->kuih taik itik..puteri mandi..badak berendam..kepek id0ng..miahahaha nama jer yg pelik..

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

-> 300++...lupa plaks...malas nak p bukak FB nak cek...ngeh3

7. Feveret soalan ni…..camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe…kat mana???

-> hepp s0klan neh cuk0p bizik b0dy yer...tanak kasitau...lalallala


wahh...cuk0p bermakna wasiat neh untuk cik nick...kepada penerima wasiat seterusnya..sila la jaga wasiat ini dengan sebaik-baik yang mungkin ek....miahahahaha


jumpa lagi next entry


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

4 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

aimiloveme said...

thanks kak maria sebab tag saye. hehe. for the first time ni. haha.

nickind@jungle said...

aimi...macih...xper...t kal0 ader akak bagik lagik dan lagik...hehehe

aimiloveme said...

akak, amy xbyk follower ni cmane nak tag org balik ni.. tag akak balik bole x? haha.

nickind@jungle said...

xper x cuk0p p0n...adeii..dh 2 0rg tagged aii blk..miahahahhaa..pengsann...