10 May 2010

::Sesi Latihan Pertama Rowing::

Sesi Latihan Pertama Rowing telah diadakan dengan jayanya pada hari Ahad (9 Mei 2010) bertempat di Empangan Batu..dekat² ngan Ulu Yam...cik nick gerak dalam kul 8 pagi dan sampai lebey kurang dalam kul 9 pagi...cuaca pada pagi tuh agak mendung dan kelihatan seperti hujan bakal mewarnai sesi latihan kami pada hari itu...tanggapan cik nick terhadap ramalan kaji cuaca pada hari itu tepat sekali...setelah boat rowing diturunkan, 2 kumpulan turun terlebih dahulu dan kami akan mengikut giliran untuk menjalani sesi latihan tersebut...tiba sajer giliran cik nick n da geng...gerimis mula memunculkan diri...sesudah sampai pada suku pertengahan kayuhan kami...hujan turun dengan lebat sekali kadar yang sederhana..tetapi cukup untuk membuatkan kami yang berada di dalam b0at itu basah kuyup...adesss...terpaksa la jurumudi kami memberi arahan supaya kami berpatah balik ker p0ntun...huh p0t0ng stim tul la...kami mau teruskan c0z hujan yang turun tidak begitu lebat dan gr0up² lain yang ader p0n tetap meneruskan sesi latihan mereka...tapi jurumudi kami nak jugak kami berpatah balik c0z katanyer dia l0m kawin...tak0t b0at tenggelam....abess tuh cik nick neh dah kawin ker?? sengall tul la jurumudi kami tuh.... hahahaha

disebabkan we all neh sangat menurut arahan, jadik kami p0n buat la u-turn n patah balik ke p0ntun...takpe la masa masih panjang....sampai petang sesi latihan pada hari tuh...b0ley tahan nak r0w baper banyak kali p0n...akibat terlebey r0w la kedua-dua lengan cik nick neh terasa sakit² especially belah kiri...excited sangat c0z tahun lepas terpaksa menarik diri di saat akhir darik kej0hanan r0wing disebabkan 0leh masalah kesihatan yang memerlukan cik nick berehat darik melakukan aktiviti berat lebey kurang sebulan dua....untuk tahun neh cik nick tak nak lagik melepaskan peluang yang ader neh...akan cuba memberikan yang terbaik supaya tidak tersingkir...b0ley plak cenggitu...miahahaha sesi latihan pada ari tuh tamat lebey kurang dalam kul 5 petang...sesampai jer cik nick kat umah....membersihkan dirik kemudiann.....Zzzzzzzz.....
~terb0ngkang kepenatan~

jumpa lagi next entry


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

6 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

Anonymous said...

Haha.. Muka masing-masing sunburn sudey.. Take time nak pulih balik woo.. Kaki i, tangan, ngan muka sume dah macam zebra kat zoo negara. My hubby lagi la tak kenal wifey dia nie.. Ish3x.. Sungguh dasat training kita ni ya. Ku sangkakan redup sampai ke petang, rupanya hujan jua di petang hari. Chit..!

nickind@jungle said...

wallaaa....neh mesti pn.liza...aper barang guna an0nym0us...huh...lallalalla well mang penat gil0sss n da gil0ss...walaup0n penat tp sempat lagik p men badmint0n ptg tadik...miahahahha

**pls d0 n0t use an0nym0us..just use ur name n n0 need t0 put ur link c0z i kn0w ur link is secret...ngeh3

afiza said...

hehe..syian nye cik nick..
cik nick xjoin uber cup ke??
syian malaysia klh je..
hehehe..

nickind@jungle said...

cik afiza : xsempat nak juin piala uber tuh...kal0 tak musti aii menang kan??wakakaka x hagak2...tapi kan kal0 lawan ngan cik afiza..k0mp0m aii kalah...cik afiza kan lagik terer darik aii... ;p

afiza said...

cik afiza xterror pun cik nick..juz suke2 je main..tp leh je klu nak lawan ngan i..huhu

nickind@jungle said...

y0 la tuh tak terer... ;p tak terer cket jer...cik nick tak terer manyak...hahaha