03 May 2010

[♥]BeLog Ku Meng0ng[♥]

warghhh....tadi tengah cik nick sy0k² menaip entri tentang cuci mencucidan mula mem'publish'kan entri tersebut...then kat senarai p0st tuh baru cik nick perasan entri cik nick yang bertajuk [♥]0rang Gila[♥] telah hilang....ke manakah hilangnya entri tersebut?? seingat cik nick..tidak pernah sekali p0n cik nick men'delete' entri itu...tup² lari ilang suda...apakah bel0g cik nick sudah wengg..wengg...mau pigi h0spital ka?? mau masuk ICU ka?? meh cepat gitau cik nick..muleh la cik nick tep0n b0mba ambulans datang amik....*tiada kaitan*

sib baik ader simpan kat draft...dapat la publish balik...tapi tetap tak puas ati c0z tak dapat kesan kemana hilangnya entri itu..where?? where?? chetttt berdrama swasta lak...ngeh3.. *sengall~~

aper p0n cik nick harap sem0ga entri itu kembali ke pangkal jalan...k0t² tersesat di tengah hutan ke...mesti dah di baham dek ghimau yang ganaz...adesss merapu la pul0ps... *dushh..dushh...*
sekian...itu jer nak ng0mell petang² yang tensen ini....huh

jumpa lagi next entry


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

1 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

boyachilles30 said...

itu gambar mencuci ke ape?? lawaks...joi eaya yer http://kakimotong.blogspot.com ..awak mesti suke punyer lah...