27 May 2010

::Kena Nyanyi Jugak!!!::

warghhh!!! Sangat la tensen...ingatkan dah lepas dari cengkaman nyanyi k0ir setelah hampir seminggu cik nick tidak menghadiri sesi latihan atas sebab² yang tertentu...tup² tengahari tadi dapat panggilan dari se0rang teman suruh turun ke aras 1 atas arahan k0ndukt0r k0ir itu... ad0yaiii...dia neh memang tak b0leh faham langsung la keadaan 0rang lain..semua nak suruh ikut cakap dia jer...sekali lagi cik nick berada dalam dilemma...huh!! tak b0leh ker dia tak paksa² 0rang...cik nick tak nak masuk k0ir tahun neh bersebab tau...kenapa tak b0leh nak terima reas0n itu? i think dah cuk0p kukuh reas0n itu...skang m0od suda ilang...memikirkan hari persembahan tersebut...mana cik nick nak nyanyi lagi...nak naik pentas lagi...naik pentas?? *akan dimaklumkan bila hari itu suda tiba* adesss...mesti terkejar-kejar neh...very tidak suka la dengan situasi sekarang ini...mengapa ini berlaku pada diriku ini?? warghhhh.........

0kess..st0p..it's ch0ir time n0w....let's sing t0gether...d0oo...reee...miiiii....huh

jumpa lagi next entry


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

3 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

bspotgurl said...

All the best!
salam kenalan dari bspotgurl

yAtie -sB- said...

he he he..
nk lari yee...
sebab suare cik nick sedap..
sebab itu die xmahu cik nick xmahu join :)

nickind@jungle said...

bspotgurl: salam kenalan jugak dari sy..

yatie: sedap la sgt s0re aii..huhu tatau nak ckp cemana dah..s0meb0dy helpp me.. T__T