20 September 2010

::Tandas Menjadi Kunjungan::

huhuhu...tajuk entri sungguh la tidak senonoh...satu hari satu malam aku kena cirit birit...tidak tahu aper yang telah aku makan sehingga menyebabkan aku tercirit sedemikian rupa... T__T dari pukul 1 pagi sampai la ke subuh hari...selang baper menet asyik ke tandas jer...lemah abis rasa tubuh badan neh...nasib la kena ari sabtu..kalau kena ari bekerja lagi best...boleh la amik mc...hihihi

Sampai ke hari neh perut aku masih lagi berasa semacam jer...tapi sudah tidak berulang ke tandas...cuma rasa jer la lain...may be dah bercampur dengan angin kot...hoh sungguh tidak suka bila terjadi keadaan sebegini pada aku...abis ilang air dalam badan aku tau tak!!! pastuh kena minum air banyak²...pastuh berulang lagi ke tandas....hahaha minum..minum..minum...pastuh buang..buang..buang...elok sangat la tuh...tapi sekarang sudah elok setelah makan obat...nyumm...nyumm..nyumm...sedapnyer makan obat... ^___^

okess...setop la pasal cerita ini..daaaa


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

4 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

yAtie.sB said...

huhh~ da rase da penyakit nih..haha..memamg meletihkan badan.
hope cik nick cepat sihat kmbali kpd normal.
minum byk air, makan ubt, jaga pemakanan.

nickind@jungle said...

tq ya cik yatie...perut sudah elok skang...tp terasa la angin2 masih meragam di dalam perut..sakit cket2 jer...huhuhu

ZaIzA said...

so camne skrg cik nick...sudah ok kew pewot tuh? lau x ok try minum 100 plus, memang sesuai tok memulihkan badan yg tidak sihat....
saya pernah kena dan sgt teruk, ke tandas selang 5 minit dan muntah2 smpai air je tinggal, dh xdew pew nk dimuntahkan....sgt sadis!

nickind@jungle said...

skang ok cket..tp masih lg terasa sakit perut..air 100plus mang sentiasa ada... ^_^
cik nick pon muntah2 sampai tekak berdarah cket coz luka.. T___T
semua makanan kuar sampai dah takde per yg nak dikuarkan..muntah plus cirit..badan pon panas jer...nasib bek tak melarat..takut gak kena serangan tekanan darah rendah utk kali ke2..simptom2 dia macam tuh la..bgn je pening2 n xleh nak duduk lama2..huhuhu