22 September 2010

::Selamat Bertunang::

wahh....sungguh tidak kusangka kamu diam² ubi berisi yer wahai rakan forumku Cik Snow...katamu, kamu tidak berpunya tapi diriku tidak pernah percaya...hahaha Sebab diriku tau dirimu macam menyorokkan hubunganmu itu dari pengetahuan orang ramai...sungguh pandai kamu main nyorok² yer...mengalahkan diriku pulaks tuh...tup tap tup tap..dirimu sudah pon menjadi tunangan orang...owhh nak menangis disitu kerna dirimu tidak bagitau itu adalah majlis pertunangan kamu...majoks dengan kamu 5 menet... T___T

1...2...3...4...5...

okess...5 menet dah tamat...hihihi diriku sangat...sangat...sangat..berkecik ati... langsung tidak berkecik ati pun sebab kamu memang menjemput diriku dan rakan² lain...cuma kamu tidak bagitau jer itu adalah majlis yang bersejarah dalam hidup kamu...kebetulan perutku tidak begitu sihat (kena cirit birit daa) dan rakan² lain pun tidak dapat pergi..so, diriku pun tak pergi jugakk kerna diriku menyangkakan kamu buat open house kecik² untuk kami yang tidak dpt hadir ke open house besar-besaran kamu... ^__^

Mesti kamu terkejut kan dapat meset dari diriku bertanyakan tentang status kamu yang sudah bertukar itu? hahaha kamu nak main sorok² dengan diriku yer...tetiba lak teringat pada satu ari kamu fb chat diriku bertanyakan tentang status diriku setelah kamu dapat menghidu statusku sudah bertukar...hahaha wahhh mahu ikut jejak langkah diriku jugakk yer main sorok²...good....good..... ehhh...macam ader six sense la pulak kita dapat hidu² neh...owh lupa, kita kan antara insan yang selalu lambat sampai kalau ader perjumpaan..hahaha *tiada kaitan disitu*

Diriku tahu kamu sudah bertukar status pun setelah melihat pic kamu yang cantik itu...tilik punya tilik...sahh lagi benar..itu adalah kamu..sungguh lain sekali bila kamu kenakan mekap sebegitu rupa....sangat..sangat...sangat cantikkk...kalau diriku tahu itu adalah majlis pertunangan kamu...confirm diriku pergi jugakk walaupun perut ini tidak berapa nak sihat...wuwuwuwuwu diriku mahu majoks lagik dengan kamu sehingga diriku taip entri terbaru....lallalalalalla

Majlis kenduri kahwin kamu nanti pasti aii akan pergi tau...Sudah tidak lama lagi la kamu akan bergelar isteri orang pulak...Maka sudah tidak boleh meronggeng lagik la lepas ni... T__T

psstt...entri neh sudah 2 ari berada di dalam kotak draft...ari neh baru nak publish..ngeee~~

Selamat Bertunang jugak buat Cik Lea Gebu + Nuoxster - jugak merupakan pasangan forum Sepaku.net.. Semoga berbahagia hendaknyer..


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

4 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

yAtie.sB said...

Congrate~

Selamat Bertunang dan menjadi tunangan orang utk Cik Snow dan Cik Lea Gebu..

Semoga Berbahagia ke Akhir hayat.

a_Jay said...

wahh sungguh hebat kamu n kwn2 main nyorok2 yea...bila kah aku bole menjoinkan diri dlm kelab sorok2 itu? huhuhu

a_Jay said...

oppss tahniah utk kwn mu, cik snow itu

nickind@jungle said...

mekk...hamboii..hamboii..mung xleh sorok aper2 dari aku..aku tak sorok2 pon dari mung.. T__T