06 September 2010

::Balik Kampung::

Hari neh dah 27 Ramadhan...sekejap jer kan masa berlalu..lagi 3 hari kita akan menyambut hari raya.. Hari neh last aku bekerja sebelum bercuti sempena menyambut Aildilfitri.. Aku antara orang yang kedua awal yang akan mula bercuti esok..hihihi Kalau ikutkan hati, mahu sajer aku cuti terus jer minggu neh dan berlanjutan ke minggu kedua pulak.. Tapi macam ter'segan' pulak nak ambil cuti awal dan ter'banyak' sangat... Cuma seorang jer budak opis aku mintak cuti 2 minggu terus...bestnyerr dia cuti diluluskan walaupun dengan susah payah untuk mendapatkan cuti sebanyak itu..tambahan lak cuti raya tahun neh tak berapa nak cantik... T_T opss terbanyak pulak bercerita pasal cuti..hihihi
*pic cresit to mr. google*

Malam neh aku akan menaiki bas untuk pulang ke kampung.. Hope sempat la sampai ke stesen bas dan mintak tak tersangkut dengan kesesakan lalu lintas... Al-maklum ajer la, aku naik bas dekat Hentian Putra..tiket kat sini sudah kehabisan stok..(padan muka, siapa suruh kau lambat² beli tiket) *menangis di situ T__T*
Jomm kita pakat balik kampung!!... (^_^)

Nota jari: Doakan semoga aku selamat sampai dan selamat pulang yer.. :)


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

2 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

yAtie.sB said...

Wah da start cuti ea..
Seronoknya..

Selamat Balik Ke Kampung Halaman ye Cik Nick.
Selamat bergembira di lebaran ini bersama family~

Ye.sy doakan cik nNick selamat tiba.

nickind@jungle said...

thanks..cik yatie pon sama...selamat beraya bersama family yer...