27 August 2010

::Berbuka @ Malee Classic Seafood::

Alhamdulillah...menjadi jugak perancangan untuk berbuka puasa bersama Geng Sepaku[dot]Net...Perancangan asal bagi majlis berbuka neh tidak menjadi atas sebab² yang tertentu..aku ingatkan memang dah tak jadi la nak berbuka bersama, tup² dapat panggilan dari salah seorang user dari Taiping bagitau dia and family ada kat Kajang n terus ajak kitaorang berbuka sama²...Last minit punya kerja la neh.. Aku pada mulanyer memang tak confirm la dapat pergi ke tak.. Al-maklum ajer la takde transport kan...sob3 T__T
*Menu sebelum masuk waktu berbuka*
Then dapat call lak dari salah sorang user yang mau pergi dan ajak pergi sama²...So, dorang jemput aku kat opis..Masa dah hampir kul 7 petang dah.. Masa on da way ke Kajang, nasib jalan tak sibuk..dan..dan..dan...Nasib baik la aku berjaya menunjukkan jalan yang lurus tanpa bengkok² lagi ke destinasi yang dituju..Tapi sampai ke sate Hj. Samuri jer la, kat sana tunggu dorang jemput coz aku tak tau kat mana restoran yang dimaksudkan...HIHIHI
*Pose dari Top 3 peserta Ratu Tak Mandi..agagaga*

*licin semuanya setelah tiba waktu berbuka*
Seronok...seronok...seronok...Sebab dapat jumpa lagi Kak M a.k.a mama sekeluarga buat kali kedua.. Dan terima kasih jugak untuk gift yang cute itu... Dua kali jumpa dua kali jugak dapat gift yang cute... Bertambah-tambah la seronok beronok-ronoknya... HAHAHA
*bergambar kenangan setelah selesai berbuka*

*bergambar kenangan sebelum pulang*


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

4 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

Ariannalissa82 said...

Jelesnyerrrr...X pat nak joinnnss...(T__T)

nickind@jungle said...

huhuhu...len kali joins yer..last menet mama punya plan la neh..

ZaIzA said...

nasib baek i tak join ngeh3.... (statement mang jaat giler)

nickind@jungle said...

statement u mang ja'at sangat2...hahaha