11 August 2010

::Addicted to Blogging::

Tadi aku jenjalan kat blog Cik Yatie n terjumpa la satu entri dia yang bertajuk Addicted To Blogging. Owhh...kuiz rupanyer, aku pun dengan rajinnyer mengeliks link ke website tersebut dan menjawab soalan² "How Addicted To Blogging Are You?" dengan sejujurnya. Mau tau aper result yang aku dapat.hikhikhik Memang sesuai la result tuh ngan aku coz aku jarang jer berbelog kecuali idea datang mencurah² bagaikan hujan baru la ader 2 3 entri satu hari. Kalau tak, hareemmm...seminggu nak taip satu entri pun sangat malas. HAHAHA

Okesss...Now see da result.... Tadaaaaa....

.....
....
...
..
.
.


So sangat² sesuai la kan? kan? kan? Sila iyerkan coz ia memang betul. lalalalla


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

3 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

yAtie -sB- said...

hehe~
da try test da ea..
tula kdng2 tu mls je nk tls entry,
kdng tu kalo smpai rjin, 2,3,4 entry 1 hari..
haha..
xpe cik nick hope pasni rerajin & mencurah2 idea tuk b'blogging ye.

nickind@jungle said...

kalo kerajinan itu dtg..ader la entri baru.. hehehe

Anonymous said...

normal aah ..
kalau idea block ..
memang otak boglog .. lemau .. haha

wah 64% .. well done ..!!
consider Cik Nicki quite active .. average n moderate ..
keep it up ..!!