03 April 2012

::Jom Join 1st GA MyMommashop::

okehh...hari nie tetiba jer terasa nak merajinkan diri kembali untuk join contest/giveaway setelah sekian lama tidak meroyan menjoinkan diri...join jer pun tapi langsung tak pernah nak menang...moga² yang ini tersangkut lah kan..mana tau kot² rezeki baby...ngeee~~

silalah klik link di atas kalau nak join yer...nanti boleh tengok syarat² nak sertai GA by MyMommashop nie...hadiahnya belum tahu lagi dapat apa...kalau dapat hadiah yang berkaitan dengan breastfeeding pun best jugak...hehehehe

okehh...kena tag 3 orang...adehhh ini yang buat den lemah neh...nak tag lah kamu² semua...silalah join yer...

  1. Ieyza Azmi
  2. Kakak Q
  3. Lisa
  4. Snowy
Tamat : 19 April 2012


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

2 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

Ain Dzaya said...

nie untuk mummy2 jer ker..huhu

"" Kenapa akak pakai niqab? ".".

nickindajungle said...

ntah la..takde pulak dia cakap untuk mommies... ^_^