30 March 2011

::Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !::


okehh...mahu join segmen Deco Deco Beng Beng Boong oleh encek Ben kita... selama neh asyik terlepas pandang jer segmen² yang ader...mungkin kurang fokus barangkali...kehkehkeh
kalau nak join klik jer header kat atas tuh... ^__^
tata!!


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

7 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

nickindajungle said...

mekasih yer..nanti saya terjah beloh kamu juga.. ^__^

KatekateKite said...

wahhhh... deco eh?? nak kumen wahahaa... (macam la blog kite baguih sangat!weks!) :

ringan

cantik

kemas

sweet

comey kali!

relax

santai



hahahaaa.... dah tujek! =D

----------------------------------
Hu hu huuuuu T_T . . . . ---> Memang buat gua marah lah lu!

diyana said...

singgah dari beng beng boong...bolg yang menarik!! dan follow!! ^^

IeYzA azmIEy said...

uikkkk....apakah???

ermm nick sayer tatau mau gitau kat mana so kat sini pong boley la erk... sayer ada tagging2 kamo0 di blogspot sayer... ^_^

esarli budak baik said...

brother nih agak pemes yerks nicki kat blogger? jenjalan blog org.. asik mention name dier jer.. taiko yerks? hehehehe

nickindajungle said...

katekatekite: fuhh panjangnyer nama..hehehe mekasih for da komen...

diyana: tq yaaa...

eza: tiada aper2..biasa jer join segmen blogger..

snow: a'ah...baru berpeluang mo join..sebelom neh asik terlepas jer..