24 January 2011

::98% sudah siap::

sembilan puluh lapan peratus sudah pun siap..tinggal lagi dua peratus la...yer ker dua peratus..rasa macam lebih kurang lima peratus jer tapi takpe lah nak kata jugak lagi dua peratus yang belum siap..kahkahkah penat rasanyer tenaga dalam membuat persiapan untuk hari bahagia yang bakal tiba...semalam setelah siap berpusing mencari kasut akhrinya jumpa jugak...simple and nice..harga pun sangatlah murah...hihihi

bila aku cakap kasut aku beli sendiri mesti tanya..ehh, kasut kena guna yang sendiri jugak ke?? sebenarnya pakej yang aku amik tuh memang la semua sekali termasuk kasut..tapi kasut dia mak aihh...tinggi yang amat...dah la aku tak biasa nak pakai kasut tumit tinggi bagai neh...kalau setakat 2 inci ok lagi..tapi kalau dah 3 inci tambah pulak tumit dia runcing dan halusss gitu..tak berani la..silap aribulan tertangkap katak pula aku..hahaha apapun semalam dah selamat beli dua pasang kasut...yang memang harga dia kalau aku cakap pun korang tak percaya tapi aku tak nak lah bagitau harga dia berapa..biar lah rahsia...cheeewaaah!!!

*pic from pokcik google*

esok tinggal nak cari tudung jer lagi..tudung memang suda diberitahu oleh mak andam itu kena guna tudung sendiri...actually aku dah beli tapi bila sampai umah try test balik..satu itu sangat la ketat...dan satu lagi sangat la longgar...huhuhu esok nak g cari kat pasar malam jer...lalalalla harap² jumpa la tudung tuh esok...huhuhu minggu neh jer yang ader untuk beli tudung...dah balik kampung nanti macam susah dah nak keluar mencari barang...
Ok...Tata!!


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

4 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

✿ y a t i e.sb ✿ said...

HUHU~
selamat membt persiapan sbg ratu sehari ye cik nick...
semoga di permudahkan segala urusan.

a_Jay said...

nikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..bila start cuti n balik kampung?

nickindajungle said...

cik yatie: amin...m0ga semua berjalan lancar...

jurenn: einnnnnnnnnnnnnnnn........aku balik 29 aribulan neh...blk neh nak siapkan antaran lak..blk ari tuh tak sempat nak wat.. huhuhu

✿ y a t i e.sb ✿ said...

hehehe~ Amin (^_^)