14 July 2010

::Test Header::

h0h0h0...tetiba lak terajin nak test letak header...tak cantik p0n design header tuh...gatai nak wat header nak letak muka² sendiri yang bajet cun tuh...wakakakaka tapi memang cun p0n ^__^ sebelum² neh dah banyak kali test letak header tapi asyik tak menjadi jer...kejap² senget ke kiri...kejap² senget ke kanan...kejap² naik ke atas...kejap² turun ke bawah...haishh banyak betul la halangannya...sebenarnya jeles la tuh teng0k aku letak header aku yang cun tuh kan...agagaga

~ini la header aku letak tuh~

cun kan? cun kan? *sila jangan lempang aku kerana terlebih perasan* 0_o
0kess header neh test jer tau...sementara menantikan header baru, aku letak la yang ini dulu...nanti nak design header cantik² biar melet0p...macam la terer sangat nak design² neh...hahaha tapi sekarang neh tengah malas la...jadik lambat lagi la nak membuat header baru...ada sesiapa yang rajin tak? b0leh la t0l0ng buatkan untuk aku...hahaha adi0sss~~


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

5 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ok la nih.. cantek.. ^__^

nickind@jungle said...

hihihi...mekasih... ^__^

diraja22 said...

cute juga.. usaha pasti menjadi..

nickind@jungle said...

ahaks...usaha sementara tgh rajin... :D

Eza Rashid said...

santik,,,,thumbs up,,,hehheh,,,kat sni tggal kan jejak,,,