30 December 2008

::kenangan terindah::

sempena cuti krismas neh aku n da geng masa blajo dulu plan p genting....geng aku 5 orang tapi yg dapat pi hanya 3 orang jer...sorang ngah pregnant, lagik 2 bulan nak deliver baby....sorang lagik ader kecemasan lak...pakcik dia ader operation....so pada 27.12.2008 cuma aku bertiga jer yg pi duk suka² kat genting....first time aku pi genting...ekekeke nak kata jakun tuh takde la....huhuhu sorang lagik kawan aku pun tak pernah gak pi genting.....aku n anna bertolak ke umah bai dalam kul 8 pagi.....amik bai n terus p terminal putra naik bas kat sana....bai tak jadik bawak baby ammar coz mak dia tak kasi....so jadik bujang la si bai neh...ekekekeke sampai terminal, next bus ke genting kul 12.30 tengahari....waktu sampai tuh ader la lebih kurang dalam kul 10 lebih....lamanyer nak menunggu sampai kul doblas neh...masa ngah tunggu bas, ader la sekumpulan warga cina neh...bas dia sama ngan bas kitaorang...tp bila bas kul 10 datang dia duk jer kat ctu...nunggu bas penuh ker tak...tup&2; dapat lak dorang naik bas tuh....huhuhu sungguh tidak adil....lepas tuh kitaorang wat menda yg sama masa bas kul 11 datang....hehehe setelah penat menunggu n wat tebal muka duk tanyer ader kosong ker tak....driver tuh suruh tunggu dulu....akhirnyer dapat gak kitaorang naik bas tuh.....sampai kat sana nak naik skyway....mak aiii ramainyer orang...maklum jer la musim cuti kan....kat ctu jer dekat sejam kena beratur nak naik menda alah tuh...huhuhu sib baik dpt naik bas kul 11, kalu tak mmg tak sempat nak duk lama coz bas nak balik kul 5.45 petang.....kat sana takder la main sangat pun...just dapat main satu permainan jer....ujan turun, kejap lebat kejap berenti....jalan² cuci mata jer la jawabnyer....huhuhuhu sempat gak main lempar² semata² nak dapatkan patung....hajat dihati nak la dapat patung besor....tp dapat yg kecik jer....huhuhu takpe la asalkan dapat daripada tak dapat langsung macam 2 orang lagi kawan aku tuh....kiranyer aku neh bernasib baik la gak dpt patung tuh....hehehe usaha tangga kejayaan.....









neh ler patung comey yg ku dapat...ekekeke peacee...


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

2 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

a_Jay said...

dengki...dengki....nak ikut huhuhuhu...

nickind@jungle said...

erk...ader lak dengki...huhuhu
nnt mu plan la kita gi sama lok..hehehehe