16 February 2011

::arrgghhh...terdelete current template pulak::

wuwuwuwu...nak nangeh dalam iman jap...sob..sob..sob...tadi sedikit kerajinan nak mencuba dan menukar template baru...dengan lajunya tangan ini  mengeliks edit kat dashboard itu...mata dah tengok itu adalah yang aku punya tester belog...dengan confidentnya aku dengan jari yang laju mengeliks ini telah menghapload dan terus menekan button delete untuk proses seterusnya bagi melihat hasil sesuai dengan jiwa aku atau tidak....sesudah sahaja aku tekan delete itu terus mata aku terpandang pada tajuk belog kat atas...owhhh.... tidakk... tidakk... tidakkkkkk....demmmm...aku terdelete dekat aku punya current belog rupanyer terus la mendownkan mood aku yang tengah rajin nak try and error neh...

tapi takpe lah dah memang nasib nak jadik begitu kan..kena la terima dengan hati yang tak berapa nak terbuka neh...dah la aku lupa nak simpan atau save template tuh...teraba-raba la aku mencarik template yang lama tapi hampa sekali sebab dah banyak yang aku delete...wuwuwuwu pastuh dalam kesedihan mencarik dan meneropong kuman² dilautan itu akhirnya aku jumpa jugak satu template yang aku simpan...tapi semua aku punya blog list terdelete sudaa...

memang saja lah kan nak suruh aku merajinkan dan menserabutkan otak aku neh untuk mengedit belog yang baru kan...haishhh....disaat-saat kerajinan yang hilang neh memang la sahaja nak bagi dugaan sebegini pada aku...owhh...takde lah berat pon dugaannyer sajer jer nak mengada-ngada dengan berlebih-lebihan...lalallalala sebab terdelete template lah ader jugak isi aku nak menulis kat belog comey neh *haishhh...perasannyer nyahhh...wekkk* 

ok..tata!!!


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

5 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

IeYzA azmIEy said...

ppppppuuuuyyyooooo!!!! akutnyer sayer mau masok belog kamo0...
ada gambo tengkorak... muahahhahahaha!!!
dah la kaler pinkiz...adess akit mater sayer

nickindajungle said...

mata saya pon akitt jugakk..miahahaha

IeYzA azmIEy said...

tau p0ng!!!
nasib baik kamo0 tukar lau tak sampai bila2 saya dah tak masuk blog kamo0 tau...
kamo0 tau lepas je tgk blog kamo0 ni sayer tewos dpt migrain!

nickindajungle said...

alololo...megren ko? takpo2 nnt nok letok kete volkswagen kaler pink..tungguuu...gambo aii dah haplod...ngee~~

IeYzA azmIEy said...

heppp!!! nakmo2... pink karer cam blog ritu sakit mata lah smpai migrain tau balik tuh.... pink biasa2 boleh jep!
iyep??? balik nnt mau tgk lah!! hoyeeyyyyY!!