14 February 2011

::apa ader pada tarikh hari ini ~14 februari~::

ececece...hengat  nak tulis hari ini dalam sejarah tapi hagak² macam tidak berkaitan lah pulak kan...apa ader pada tarikh hari  neh yer? 14 februari ~ hahh..mestilah korang semua akan terus ingat pada hari valentine kan? kan? kan? tipu ahh kalu u ols kata tak ingat hari itu...tapi aku bukannya nak bercerita sakan pasal nak sambut valentine bagai...sebagai umat islam kita memang diharamkan untuk menyambut hari itu...

tapi kalau aku nak sambut jugak boleh tak? hahaha bukan nak sambut hari valentine tapi sambut hari ulangtahun pertunangankus..alolololo ngegada pulak nak sambut kan walhal dah selamat diijabkabulkan pon..kahkahkah elok sangat la tuh..tunang raya cina tahun lepas..kahwin pon time raya cina jugak...haishh orang cina sibuk nak beraya haku sibuk nak berkenduri-kendara...lalalalalla

sebenarnyer memang aku terlupa tarikh itu..tuh pun semalam la en.suami tanya ingat tak hari neh tarikh aper..aku wat muka blurr jer..pastuh dia pon cakap la kan ulangtahun pertunangan kami...hekkk...aku pon sambung la..eleh dah kahwin pon nak sambut ulangtahun haper bagainyer...gelak la mak mertua haku..kahkahkah satu lagi hari neh tarikh besday dia punya anak buah kesayangans lorr...sama la pulak ehh tarikhnyer...

sajer jer nak menaip itu la wat cerita merapu-meraban neh..tapi ini adalah kisah benar...aku tak pernah sekali pun buat entri pasal pertunangan aku..konon² rahsia la kan...hahaha memang semua orang tak tahu kecuali orang² terdekat jer..ramai yang tahu pun bila hari untuk langsung dah dekat...maap la yer kawan² semua, takde niat pun nak main hide and seek..tapi sajer jer nak low profile kan....hahahaha

siyes tak pernah sekali pon aku sambut hari valentine a.k.a hari kekasih neh sebab hari² adalah hari kasih sayang... ^__^


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

2 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

IeYzA azmIEy said...

ermm sayer p0ng xpernah sambut... sekadar ucap kat mak n ayah... hik3... sayang mereka...muachhh3!! eh3 lebey2 plak sayer di entri org neyh....
hurrmm, skrg pon walau dh ada empunya milik rasanya xperlu sambut la sbb bg sayer tiap hari chenta... setiap hari adalah hari kami bkasih sayang... wink3... dr sambut valentine mohla kita sambut maulidur rasul-15hb feb 2011~~ wink3

nickindajungle said...

betoi..betoi..betoi...hihihi