30 November 2010

::Shopping Time::

owhh...shopping!! shopping!! dan shopping!! pokai sudah duit gaji yang sememangnyer sudah berada dihujung tanduk itu...kehkehkeh *okeh..tipu* sebenarnyer menghabiskan duit simpanan membeli barang² yang diperlukan nanti...persediaan awal haruslah dilakukan sebaik yang mungkin kan? supaya tak terasa duit itu mengalir seperti air banjir...hihihi

semalam pegi shopping² dekat Parkson, Alamanda...guess what?? punya seronok dua ronok membeli belah seperti donia ini haku yang p0onyaa...dah buat bayaran n time amik resit dari cashier dia cakap "sila amik voucher kat customer service"...wallaweii..ader dapat voucher rupanyer...setelah selesai membeli aku dapat kumpul voucher sebanyak RM70 hengget...amikk kauu...kira banyak la kan..tapi duit yang sudah labur ke shopping kompleks itu lagi banyak...wuwuwu

aku mula berpikir sejenak mahu merembat aper dengan voucher sebanyak itu...mula tuh ingat mahu rembat blouse nicole or jeans jer...tapi setelah ditimbang ditolak ditambah dibahagi dan didarab, aku memutuskan untuk membeli swimming suit memandangkan swimming sudah menjadi aktiviti mingguan aku pada hari sabtu dan ahad...yer la, kalau nak beli tanpa voucher tuh macam lambat la cket kan? mahunyer tak berkira...sepasang swimming suit pun dah RM100++...dengan adanyer voucher itu terus aku rembat tanpa berpikir tiga empat puluh lapan ratus kali...aku just tambah RM40 jer untuk dapatkan swimming suit itu...

hoyehh...hoyehhh...sudah ader baju renang...lepas neh boleh la pergi berenang-renang dengan senang lenang tanpa perlu nyuruk² dari pak guard dan mak guard yang jaga kolam renang itu sebab aku n da geng tak pakai baju renang yang telah disyaratkan...hahaha kesian pak n mak gurad tuh tertipu dengan kitaorang..lalalalla
*Pic credit to pokcik google*
okeh dah nak setop..tata!!!


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

2 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

✿ y a t i e.sb ✿ said...

Wah bestnye shopping...
perempuan dan shopping tidak dapat dipisahkan..hehehe..

pasni leh la selalu practice renang..
pastu leh belajar renanag berirama ke..then leh jd atlit renang Malaysia..hehehe

nickindajungle said...

a'ah...shopping adalah terapi yg sgt best...hahaha

wahh..jd atlit renang? kahkahkah xnak la..nnt kesian org lain tak dpt gold medal..yer la asik2 cik nick jer yg dpt nanti..hahaha

tp berenang sgt best..u should try dear...hihihi