11 November 2010

::Alahai Boss::

Kekadang kelakar jugak la ngan karenah boss aku neh...semangat dia mau add aku dalam MukaBuku tuh...dari dulu lagi dia duk tanya aku coz mau add dalam friend list dia...tapi aku kata aku takde MukaBuku...aku tak pandai nak ber"MukaBuku" neh....kahkahkah nampak sangat la aku menipu disitu...sebelum neh dia duk tunjuk dia punya MukaBuku kat kami anak² buah dia neh...dengan harapan akan ada la yang add kot...gilerr mau add boss!!! Nanti tiada privacy pulak kan...agagagaga

Tengah aku duk breakfast pagi semalam...tetiba boss aku datang dan tetiba jugak dia berkata :

"Boss : Nick sorang jer yang tak add saya jadi friend...orang lain semua dah add"
"Me : Ehh....mana boley...nanti pecah la rahsia saya...hahaha"
"Boss : Nanti saya nak cari dan add la.senang nak wat pemantauan.."
"2nd Boss : hahaha...Saya pon kena add jugak la"
"Me : hahaha...carik la kalau jumpa..saya guna nama glamer...lalalla"

Begitu la lebih kurang perbualan kami...macam sengall la pulak rasanyer...kehkehkeh aku pon kembali la meneruskan aktiviti melantak yang tergendala tadi...tak amik kisah pon ngan kata² tadi...hehehe

Semalam bila bukak MukaBuku tengok ader friend request...aku pon bukak la n u ols tau tak...Request itu datangnyer dari En.Boss...semangat yer En.Boss aku mencarik MukaBuku aku itu...terasa glamer la pulops...kahkahkah No wonder la En.Boss boleh jumpa MukaBuku aku sebab ader beberapa rakan sekerja ader dalam friend list dia...hahaha

Nanti dulu la yer En.Boss...saya hold dulu request anda...nanti saya accept yer bila hati sudah terbuka...hahahaha hurmm...bila aku utarakan dekat status MukaBuku...ramai yang kata jangan accept or add boss punya MukaBuku...bahaya kata mereka...kehkehkeh Bahaya (?) bagi aku biasa jer kot sebab boss dari unit/bahagian lain pun ader dalam friend list aku...yang aku kenal jer la...tapi aku tak rasa pon nak add boss aku...hahaha sajer jer tak nak nanti terkantoi pulak...lalallalala


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

2 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

a d r e y n i e e l i s y a said...

hihi...
nnt kantoi ngan bos slalu main fb

nickindajungle said...

hehehe...tak slalu pon lyn fb kat opis...time betul2 free jer br lyn.. ^__^