20 October 2010

::Merehatkan Diri::

Hari isnin lepas aku didatangi oleh ex-boyfie ex-coach futsal team aku yang sudah dibubarkan itu...tujuannyer adalah untuk mengheret aku menjoinskan diri untuk wakil jabatan dalam sukan MAKSWIP..aku hengatkan dah lepas tapi rupanyer game tuh diadakan pada 21 dan 22 Oktober neh..hurrmmm...Aku cakap aku tak dapat main la buat masa sekarang kerana aku sangatt...sangatt...bizik dengan itu dan ini...then titik disitu...

Esoknya pula aku dapat panggilan telefon dari salah seorang rakan sepasukan aku sebelum neh...mau mintak confirmkan penyertaan aku sebab mau buat surat pelepasan pada hari tersebut...aku cakap memang aku nak sangat main coz futsal telah menggilakan aku setelah aku mengenali sukan ini sejak tahun 2008...tapi waktu sekarang kurang sesuai...aku sememangnya sedang berdepan dengan waktu² puncak keje aku..ditambah pula dengan agenda lain yang sedang aku uruskan buat masa sekarang...dan aku rasa aku patut berehat sehingga hujung tahun neh...boleh la bagi peluang dekat orang lain jadi wakil jabatan pulak...cehh..bajet macam diri bagus jer...kahkahkah padahal bukannyer terer sangat pon aku main...setakat sepak² bola yang tak tahu kemana hala tujunya itu jadi la.... T____T

Sekarang pun aku masih lagi duk terpikir nak join tapi diri kata jangan join...rehat dulu untuk tahun ini...tahun depan nanti start balik...arrgghhhh...okehhh...mari kita rehat dulu yer...lagipun lutut aku masih lagi terasa sakit² selepas game futsal Inter Division dan jugak game JPM beberapa bulan yang lepas...takut jugak kot² ader effect kan...tapi tak pergi pon check kat hospital...hahaha

hurmmm...baru aku perasan..tahun neh adalah sangat kurang aku sertai sukan...dan jugakk..koleksi hadiahnyer pun sudah berkurangan... T______T


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

3 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

✿ y a t i e.sb ✿ said...

Berehat sebentar bersama kitkat~ hehe.

najib said...

rehat dulu ,kerja lagi penting,nanti bos marah hahahah

nickindajungle said...

yatie: nnt blanje me kit kat yer...hikhikhik

najib: boss takde pergi kursus...merdeka!merdeka!