10 July 2009

Tag & 2nd Award

1. Bekas kekasih saya adalah..
-Tiada kerana masih bersama si dia… mungkin si dia cinta pertama dan terakhir saya… I hope so… please pray for our happiness…

2. Saya sedang mendengar..
- I’m Yours by Jason Marz…

3. Mungkin saya patut..
-cuba menjadi seorang gadis yang ayu, lemah loglai n also ‘soft spoken’???

4. Saya suka..
-buat aper sajer yang saya suka…like berangan, tido (of course), tenet, ngadap laptop…

5. Sahabat – sahabat baek saya..
-CT, Bai, Anna, Nash, Lily, Ein Jusoh n also my sepaku clique (snow, sky, baby, ieyza n kak qaseh ~ ahli2 mesyuarat tingkap)…

6. Saya tak faham..
- kenapa si dia kadang-kadang jeles tak bertempat?

7. Saya kehilangan..
- semua data dalam enset saya yang rosak dulu…

8. Ramai yang berkata..
- saya neh sombong, serius n pemalu…tapi bila dah kenal they know who am i…mula la penat melayan karenah saya yang pelbagai neh…my x-roomate kata saya neh nakal n suka wat lawak…am i???

9. Makna nama saya..
- tak tau coz takde pun dalam buku makna nama…

10. Cinta itu adalah..
-“Love is when you can’t hate, no matter ho much wrong is done to you, if you can love, beyond all hurts n pain, then it’s LOVE”

11. Di sesuatu tempat, seseorang sedang..
-menjalani kehidupan masing-masing..ada yang sedang bergembira dan ada juga yang berduka….

12. Saya akan cuba..
-untuk capai aper yang telah saya rancang dan impikan…I hope my dream will come true…

13. Ayat selamanya membawa maksud..
-kekal bahagia hingga ke hembusan nafas terakhir…may be…

14. Telefon bimbit saya..
- amat bermakna kerana beli ngan wit dia…janji nak bayar balik tapi dia kata tak payah (masa tuh berkenan giler kat enset tuh..murah jer…tp ngah pokai…tuh dia kasik advanced dulu…hikhikhik)…

15. Bila saya terjaga dari tidur..
-tengok jam n bangun, terus sikat rambut coz nak mandi...

16. Saya paling meluat apabila..
- tengok pasangan yang gediks…ala2 nak menunjuk keromantisan mereka di depan orang ramai…

17. Pesta/Parti adalah..
-tempat yang ramai orang n sesak…not really like this situation…

18. Haiwan paling comel yang saya pernah temui adalah..
-tiada yang paling comel selain kucing n arnab…

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya..
- masa baby coz semua orang sayang n nak belai kita…also tak yah pikirkan perkara yang merumitkan…

20. Hari ini..
-langit cerah…secerah perasaan saya pada hari ini…

21. Malam ini saya akan..
-tengok tv bersama housemate saya macam biasa kalau saya tidak keluar…

22. Esok pula saya akan..
-bangun dr tido seperti biasa…

23. Saya betul2 inginkan..
-si dia kurangkan perasaan cemburunya dan lebih sabar melayan karenah saya yang sensitip neh…ekekeke

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
-muka macam biasa jer…tiada perubahan…

25. Pusat membeli belah atau arked permainan..
- Pusat Membeli Belah coz saya suka window sopping…

26. Makanan Barat atau Jepun..
- Makanan Barat…

27. Bilik yang gelap atau terang..
-gelap..senang untuk melelapkan mata…

28. Makanan segera adalah..
-tidak elok untuk kesihatan tapi saya tetap suka makan makanan segera…hehehe

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang..
- tak paham la….

30. Siapa yang anda mahu tag??
- Ein Jusoh
- Chup
- Yatie SB
- Illa
- Yus

-All Followers! yeahh..

[...Award by sNoWhItE... ]
award ini untuk yang kedua kali nyer diberi dari Miss Snow... Tenkiu Cayunk! Mmuaahh!!

award ni perlu dipanjangkan pada 5 org kengkawan..
Ein Jusoh, Chup, Yatie SB, Yus, Illa

* nk lelebey gak ngee~ x lupa pada sume fOllowerssssssssss!


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

4 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

ladylikejeans said...

AhAkS!! SuKe!! SUkE!!

mOgE BERbAhGiA~~ :)

nickind@jungle said...

amin...doakan juga utk kawanmu ini yer... :D

yAtie -sB- said...

UIKS..
name kte pn ade gak ke?
thx2..
nnt sng2 kte bt yep tag tu..
n0w ni cam bz la plak..
he he he

nickind@jungle said...

of course la ader...hehehe