04 July 2009

1st Award For My Blog

1. Copy award untuk diletakkan di blog anda.



2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini.

- seorang yang lemah lembut dan longlai….( longlai tuh sajer jer kasik gempaq..ekekeke)
- dok kat area klang tp ku tak taw kawasan mana….
- suke shoping like me.. (berdasarkan research yang aku wat..wakakaka)
- cun, putih, ,baik, rajin, ramah lam forum, pemalu kalo face to face n also specky….(this is really true bout u…am I rite miss snow??....hahaha)
- kenal melalui forum SEPAKU.NET!!!

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

- suka menyendirik ngadap computer/laptop..(kekadang la..carik ilham kot…hikhikhik)
- suka sangat² ngan winnie the pooh…
- sensitip (especially ngan bopren…. tak suke! tak suke!)
- suke menghabiskan duit (sopping time!! i likes~~suke beli baju)
- kalu time ujung minggu or tak der xtvt nak buat, suke tido (sajer nak membesorkan badan)
- aku seorang yang pasan…(wakakaka….am i??)
- suke dengar lagu² best…paling suka lagu the reason n perfect…walaupon lagu neh dah lama…
- pemalu dengan orang baru kenal…tapi bila dah kenal..kecoh la….(amik mood dulu sebelum jadik tak snonoh…wakakaka)
- suke kaler pink, purple, blue, black n white
- tak suka heels tapi terpaksa gak pakai gi opis…huhuhuhuhu

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka..
wah banyaknyeeee…mana nak cekau semua neh…huhuhu hentam sajer la…

* iLa ~ seorang yang tinggi lampai dan suka tersenyum…juga seorang penulis muda yang berbakat…chewahh….come on ila…

* KaK iDa ~ jarang jupe sejak dapat jadik pegawai neh…jupe pon kalo janji nak p pasar malam kat presint 2…hehehe

*KaK mAs ~ coursemate masa blajo dulu…skang duk kat dubai ikut suami kott…

* KaK sUe ~ seorang yang sangat aktif kat opis hako…kalo takder dia team netball n futsal kitaorang lom kompem lagik akan menang…(baru jer mendirikan rumahtangga…hehehe)

* JuLie ~ teman sepengumpatan hako kat opis..(kadang2 ler…ekekeke)

* RiNiE ~ seorang yang lemah lembut…ayu gitu…orang ganu…(tak taw la blog korang neh aktif ke tak..-kak sue, Julie n rinie-…hako letak jer nama korang..ngeh3..)

* bAi ~ salah sorang bespren hako…(geng 5 serangkai masa blajo dulu)

* EiN ~ teman yang hako kenal masa mula2 dapat keje neh…kami sama2 masuk n p kursus n dapat penempatan yang sama…

* chupcintap ~ kawan sky n baby..(tak kenal pon tapi dia slalu bg komen kat blog hako… :p)

* YuS ~ hako tak kenal dia…tapi dia follow blog hako…(demi mencukopkan quota yang diminta oleh pemberi award neh...ekekeke)

Yeahhh tuh dia....semua pompuan bebb...ekekekeke
Cik Snow…kamu telah membuat kepala cik nick migrain nak memikirkan sploh orang penerima award yang seterusnyer…tapi cik nick berjaya gak neh…huhuhuhu


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

4 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

ladylikejeans said...

lOnGlAi?? KuAnG3~~

cHaiYoK CiK niCk.. AtLaSt BeRjAyE GaK.. AhAhAA..

chupchintap said...

hohoho
den punyo namo salah ejo~

nickind@jungle said...

cik snow...yeahh berjaya gak..

ahaks sowi cik chup...ekekeke saloh eja ka?t cik nick btolkan yer...cowi...cowii... :D

pasukankumislele said...

numpang lewat...hehehe