07 July 2009

2nd Ladies Gath Sepaku@MidValley

Hari ahad merupakan ari kedua perjumpaan hako n geng² sepaku hako kat Midvalley...(chewahh ader geng ka??...ekekekeke)....janji ngan dorang lam kul 12 tengahari...tapi macam biasa la hako neh slalu lambat...hihihihi asal nak p perjumpaan ngan dorang jer mesti ader kes kat umah yang terjadi kat hako...huhuhuhu gath yang pertama kat sogo...hako lewat coz aku tertinggal kunci lam bilik yang sudah hako kunci pas kuar...kali neh lak shower bilik air umah hako rosak...huhuhu nak mandi kena kuar umah dulu bukak 'ibu' dia kat meter air tuh...adoii seksa ooo....huhuhu

hako turun lam kul 11 pagi...setengah jam menunggu bas baru la nampak lampu bas....pastuh sampai KTM kul 12 dah...sib baik tak lama nunggu tren...lam kul 12.30 hako sampai Midvalley...tipon cik snow dia kata lambat lagik dia nak sampai...tipon cik ieyza dia kata ader kat tangga...hako intai² takde pon...pastu hako jalan la masuk pintu Midvalley tuh...nengok cik sky n kawan² dia dah menunggu kat depan guardian...hihihi sembang dulu sementara nunggu yang lelain sampai....lam kul baper ntah cik snow, cik ieyza n cik qaseh pun sampai...(cik ieyza n cik qaseh lambat coz nunggu cik snow sampai dulu...)

lepas semuanyer ader kitaorang pun gerak p KFC....nyum...nyum..nyum...(kepci idamanku selalu...hahaha nyanyi la plak)...masa neh la cik ieyza kita open table...wahh neh la yang membuatkan ianya lagik best....kitaorang dah siap makan baru la cik baby sampai (lewat coz dia p servis kete dulu)...pastuh cik ieyza siap bagik adiah lagik...bagik bear kecik...hihihi (macih cik ieyza...kitaorang takde adiah pun nak kasik)...

then gerak p cosmic bowl...huhuhu cam masuk kat disco jer...dah la bowling kat ctu ala² glow in da dark....ngan lagu yang kuat n lampu² disco yang berpusing...wah...wah...wah...masa neh la cik crazy sampai ngan kawan dia...join skali kitaorang main bowling....tapi hako main tak terer pon..hihihi sekadar suka² jer....pas abes main bowling p minom² sambil wat ketupat lagik kat food court...pastuh bersurai la lam kul 6 lebih....

hako lum balik lagik...nunggu cik abang datang amik.....lambat giler...kul 7.30 baru dia sampai...huhuhu sib baik la cik sky ader jadik peneman (macih yer cik sky)...

neh ader beberapa gambo yang sempat hako snap masa gath tuh...








::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

26 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

ladylikejeans said...

mIaHaHaHaAa.. BeSh3~~
x sAbO Nk MEEtInG DaTing gI.. HaK3~~

yAtie -sB- said...

hyep :)
nice to know u n sepaku fwenz
^_^

yus said...

i ska blog u.... n klu ada masa u follow lah blog i n bg komen skit

nickind@jungle said...

tq yus sudi follow blog sy...nnt sy add yus nyer link kat blog list...nak follow tp jupe button kat yus nyer blog...
salam perkenalan dr nickindajungle...

Anonymous said...

tomei2nyerrrr...nak dara nih...cute2 belaka...hehehe
ada yg solo molo lagik ke?...
nak hantor rombongan sirih pinang nih
muakakakakka :))

nickind@jungle said...

mang tomei pon...anonymous lak dia...ekekekeke

babygebu said...

ekekekekeek.........

malu lak, nengok gmbo sdr........
by d way, s0wie baby late smpai ri2....
hope u all cuke jd friend baby.... :)

nickind@jungle said...

of course like to be one of ur frenz my dear baby... :D along lambat pon xper...ader reason yg kukuh kan...hihihihi

zaiza said...

windu giler nak jmpa agy bila leh jmpa agy neh????

seb bek gmbo sikit jerk...xchantek pon gmbr...cik nick tkt r tuh amek gmbr cik ieyza...takot kalahkan cik nick...ekekkekeke....

zaiza said...

akhirnya berjaya jadik org ptama yg smpai kat gath tuh...
ekekkeke bangga hako rasa....

nickind@jungle said...

ek elehh cik eza...nak amik pic dia byk2...tp balik awal...huhuhuh

DNA said...

Assalamualaikum..

lalalllaaallala..
tumpang lalu yek! :D

DNA said...

Assalamualaikum!!!

lalalalala....
tumpang lalu ye tuan umah.
:D

DNA said...

huhuhu..
macam mana boleh tak keluar pulak posting ni..

nickind@jungle said...

waalaikumussalam DNA....posting DNA takut gelap kot...maklom la blog nick golap gulita...ahaks...

DNA said...

mana ada takut gelap, DNA ada bawak torchlight tau Nick!

huhuhu..
gelapnya kat sini..
Nick tak bayo bil api ye?

nickind@jungle said...

letrik tuh segan nak masuk umah nick neh..
per kata DNA tlg pujuk jer letrik tuh bior menerangi umah nick...ekekeke

DNA said...

nak pujuk letrik tu ke nick?
kalau letrik tu marah pastu DNA pulak jadi 'keras',macam mana?

siapa yang harus bertanggungjawab nanti?
nick tak kesian pada DNA ke,dah la DNA ni anak yatim. huhuhu...

nickind@jungle said...

taraa....letrik dah ader...ekekeke
baru la napok DNA neh...ekekeke xyah dh susah2 bawak torch light yer...hik3...

DNA said...

Nick dah nampak DNA ke?
hiss.. ishk!!1. malunya.
totop muka... (bio Nick tak nampak muka DNA ni..) :D

nickind@jungle said...

ahaks...xyah tutop muka..
dh napok pon..wakakaka

DNA said...

huhuhu..
alamak.. dia dah nampak la!! malunya!

nick,itu memang DNA la..
jangan kutuk2 ok, dosa.. kan bulan puasa ni. :p

nickind@jungle said...

ahaks...mana de nick kata per pon..nick kata napok jer...huhuhu

DNA said...

napok?
apa tu Nick!! boleh makan tak?

huhuhu....
(DNA tengah lapo ni!!)

nickind@jungle said...

napok DNA ngah mkn la...wakakaka
hepp x pose yer...report kang...

DNA said...

kuang.. kuang.. kuangggg!!!!
orang puasa la nick!! tak boleh ngelat tau!!

kalau Nick nanti mesti puasa tak cukup!! DNA konpem!! :p