03 October 2008

pagi 2 syawal

tengah syok2 aku tdo dalam ujan renyai2 hp aku berbunyi...dia call kata ader kat depan umah aku...aku yg ngah mamai neh wat derk je la...ingatkan dia tipu...then aku rasa cam tersedar dari mimpi lak...aku terus bangun n call dia balik tanya betul ke tak...cara dia cakap tuh betul siap gtau kat umah aku ader aper n baper biji kenderaan yang ader...aku pun hairan gak camne dia leh cari umah aku....pastu dia kata nak pi cari hotel dulu nak mandi2 n rehat jap coz baru sampai....rasa cam tak caye jer betul ker dia datang?? tup2 petang tuh dia muncul la...konon2 suprise la tuh datang tak gtau aku...geram pun ader...nak datang gtau la awal2...famili aku pun tak sempat aku nak gtau...aci redah jer dia datang...huhuhuhu tp tak kisah la coz akhirnya dia datang gak jupe ngan famili aku...sebelum neh puas aku duk ajak tp tak datang2 gak...ader jer alasan yang dia bagi...so aku dah kenal famili dia n dia pun dah kenal ngan famili aku...abis citer...


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

2 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

a_Jay said...

giler...tahap serius tu mek...kalu nk mkn ns myk jgn bt2 lupe kat aku lak!

Ein

. said...

sayangkuu...mu kan tau,aper2 yg terhangat dipasaran aku citer ke mu kan...tp lmbt lagi la..hehehe