18 October 2008

Majlis Sambutan Hari Raya

Hari rabu n khamis...2 ari berturut² tempat keje aku aderkan sambutan majlis hari raya - satu sambutan ari raya jabatan n satu lagi sambutan ari raya bahagian aku....ermmm makan sakan la aku...bermula la aktiviti membesarkan body selepas sebulan berpuasa...suasana raya masih lagi terasa....ekekekekeke ok la tuh bukan ker bulan syawal lum mengundurkan diri lagi....
ader kawan masa kat unit lama aku tanya bila aku nak pi beraya umah dia....disuruhnya aku ajak faiz pi umah dia....almaklum ajer la nak suruh berkenalan ngan husband dia coz husband dia dulu study satu tempat ngan faiz...so, kiranyer nak suruh jumpa la mana tau kot² kenal ker....hehehehe nak pi ke tak???tengok la dulu macam mana....kalu takde hal insyaAllah malam neh aku pi la beraya umah dia tuh.....

*******************************************************************

keje??? still the same.....ader jer keje urgent yang datang mengundang ke meja aku neh...huhuhu aper nak buat dah namanyer keje mesti la kena siapkan jugak.....kira ok la ader keje daripada takde keje...hehehehe kalu takde keje terasa lambatnyer masa berlalu....aper lagik lambat tunggu waktu nak balik la....ekekekekeke


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

3 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

a_Jay said...

so jadi ke ko pegi rmh member tu, utk sesi memperkenalkan bf tu? hikhikhk

nickind@jungle said...

tak jadi pi pun...ala mu kenal la saper memberkus itu...ayu la weii...laki dia blajo sama tempat ngan faiz dulu...thn lepas lagi dia suruh aku ajok faiz gi umah dia...tp xde kesempatan lagik...ekekeke

a_Jay said...

aku tahu la ayu..takkan nora lak nk ajok mu gi rmh die