20 April 2010

[♥]Ini Bilik Air Bukan Tandas Awam[♥]

Huh…cik nick hagak angin semalam bila menjejakkan kaki ke dalam bilik air umah sewa cik nick yang ‘terchenta” tuh….chenta la sangat…wekkkk….k0rang nak tau aper yang jadik???nak tau ke??sangat² mau tau ek???h0h0h0….0kesss cik nick bagitau k0rang…bilik air tuh berbau “HANCINGG”….yup diulangi…”HANCINGGG"

w0oo….alm0st termuntah cik nick sebaik saje membuka pintu bilik air tuh….dah la cik nick neh jenis geli geleman....uwekkkkk!!! w0iii….hengat neh TANDAS AWAM ker??? ini bilik air cik kak 0iiii….tempat mandi manda…tempat basuh kain…dan tempat yang sama waktu dengannyer….kal0 nak membuang air kecik ker haper ker….awat la hang tak p guna t0ilet jer…naper mau menggunakan bilik air tuh utk hang membuang air kecik….kal0 hang tak suka nak membuang air kecik lam t0ilet tuh n nak gak melakukan perkara itu kat bilik air….hang cuci la el0k² selepas hang melakukan perkara tersebut…susah sangat ker nak wat??? had0iii…..tak pasal² cik nick yang kena cuci menggunakan sabun “bi0zip” jer bagi menghilangkan “haruman” yang tak diundang tuh….miahahaha sempat lagik p0m0t “bi0zip”...sengal~~ cik nick neh dah jadik cam 0wang gaji kat umah tuh….semua benda cik nick ker yang nak kena wat!!!walaup0n cik nick neh agak PEMALAS tapi cik nick reti gak nak cuci bilik air…t0ilet….kemas umah..sapu sampah buang sampah….dan macam² lagik la….ad0yaiiii aper p0nya p0mpuan deiii….huh!! arap badan jer bes0r tapi h0takk kecik…#@&%^@*/..?~!

*n0ta kaki : geli geleman = tak sukakan kek0t0ran melampau bukan gediks 0kess... ^_^

Extra: teringat lak semalam cik nick baru jer terbaca entri kat chup’s bl0g mengenai budak² umah d0rang...huh!! naper la ader manusia² macam neh ek….

jumpa lagi next entry


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

10 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

a_Jay said...

eeuww..pengotor..ko tak bom ke bilik suspect?

nickind@jungle said...

w0oo...mau nyer tak rasa nak b0omm...x pasal2 hak0 mencuci bilik air kul d0blas malam...eiiii yucksss!!!heyy mek..jadik ke mai um0h aku minggu neh??

yAtie -sB- said...

laaa~ ade jgk ke?
perempuan = pengotor?
adeke?
huhh~
ssh tol kn nk ckp b0ut peel manusia yg x suda2 nih..

afiza said...

mcm2 peel org ni kan..
sbr je laa ye..
rase2 laa kan klu kat umah sendiri dieorg mcm 2 ke??
ish2...

nickind@jungle said...

yatie: aii dh lali ngan karenah ex2 0smate aii neh...bila kita tegur nak salahkan kita..dan2 terus pindah..dh tuh tinggalkan "taik"..kita gak nak kena cuci...

cik afiza: ntah la...kal0 umah sendirik takkan nyer dia wat gitu...

afiza said...

klu umah sendiri laa dieorg wat cm2 gak,mmg dasar pengotor laa..hehe.

nickind@jungle said...

yup...n semalam...berlaku lagik...tuh p0n 0smate yg br blk dr kursus ckp..dia kata ader bau tettt kat bilik air...aii terkejut..aii sakap kat dia..ader lagik??c0z aii dh kena ari tuh...hahaha tak bley jadik neh...

afiza said...

tul laa org 2 pngotor..
xde kesedaran sivik langsung..
ntah2 kat umah sndiri pun wat cm2 gak..

chupchintap said...

ouh, kes nyaya ni. men kencing suke suki je. nsibla org pnye blik siap ade toilet. xde nk share2. kalo la share ntah ape rupe. silap2 jd pencacaila org dgn akk org.
perhh, xbdisplin lgsung.

* nk kne truk note kut cik nick "Sila Kencing di Saluran Yang Betul" huhu ('.^)V

nickind@jungle said...

ahaks chup...sudah men'c0py' ke laluan yg betul ek...hik3....

cik afiza: ntah la...kena ant0r sk0lah blaj0 civik neh baru 0kess k0t...