29 November 2012

30 Days Blog Challange

Dah lama jari jemari aku tidak membuat tarian inang pada dada belog kesanyangan hamba ini...huhuhu tiga bulan yang lalu? no updates from me! yeahhh...berjaya menghilangkan diri selama itu... rasanya sebelum nie pun ada lagi lama kot... hohoho kemalasan yang sangat menebal telah menguasai diri... lagipun tak tau nak bercerita tentang apa walaupun banyak kenangan dan kejadian yang aku lalui... tapi entahlah langsung takde rasa nak menempelkan cerita-cerita yang telah terjadi itu...

Ehhh...macam dah tercerita benda lain jer... tajuk lain tapi bercerita tentang lain... huhuhu dah buat larian 50 meter lari berpagar sebab banyak tersangkut-sangkut... okeh nak dimulakan cerita... daripada aku membiarkan belog ini kosong tanpa sebarang hapdet kan...alahai... macam lah ada yang nak membaca hapdet-hapdet ini...tapi hado ahkak kesahhh?? saja jadikan kenangan buat diri sendiri... Ehh dah terlari lagi...

Begini sebenarnya... aku macam teringin jer nak buat 30 Day Blog Challenge... Mampukah?? akan aku cuba... haruslah memulakan pada bulan disember nanti kan...tinggal lagi satu hari...macam tengah berkobar-kobar semangat dalam diri nie...tapi kita tengoklah nanti berjaya ke tidak kan.... ngeee~~



Semoga aku berjaya mendisiplinkan diri....hoyehhhh...go....nicki go... weahuuuuuuu


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

5 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

IeYzA azmIEy said...

saya macam dah termasuk dalam cabaran ni je...hahaha minggu ni sangatlah rajin nak update blog. tetiap hari pong ada je update baru.
macam kan ada je orang nak baca

nickindajungle said...

itulah...nak mendisiplinkan diri...
30 day blog challenge nie dia dah ada apa benda yang kita nak kena buat...dari no.1 hingga lah no.30... jom buat sesama...hihihihi

ieYzA azmIEy said...

ooo yeke... jom3... tapi camne nak tau tema dia apa je kena buat....
cam besh... saya mentengok kamu la utk tahu harini kena wat apa, esok kena wat apa. hihihihi....
kita stat 1/12 ye... kehkehkeh macamkan ai rajin sangat nk buka blog waktu cuti

nickindajungle said...

hahahaha...aii pun tak tahu menrajinkan diri or tak...nanti aii hapdet entri nie mention 30 things tu yer...nanti kamu mengkopi 'o' kan dia...ehhh....agagagagaga

ieYzA azmIEy said...

hoyehhh!! baik... nanti esok ai kopi kan... meh kita sama2 buat....
*macamkan menang benda ni dapat hadiah hahahaha*