12 July 2012

::my lil prince dah 7month::

Pejam celik pejam celik dah tujuh bulan hero kesayangan aku nie... Sekejap jer masa berlalu rasanya... Alhamdulillah anak ibu membesar dengan sihat dan cerdas serta sangat aktif walaupun ada disulami dengan demam beberapa kali tapi anak ibu kuat kan dan cepat sembuh... Sangat gembira melihat aksi dan telatah Fatih yang manja nie... Walaupun ada cerita yang kurang enak didengar pernah berlaku semasa di rumah pengasuh lama tapi sekarang semuanya dah berlalu... Nak tau ceritanya...nantilah aku cerita di next entry yang tak tahu bila nak ditulis... Fatih pun macam lagi gembira bersama dengan pengasuh baru sekarang nie... Semoga anak kesayanganku itu baik-baik jer dan dilindungi dari segala marabahaya yang mendatang...aminnn...

Ok lah nak stop dulu sebab takde mood nak mentaip entry..
Tata!!


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

6 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

Effa Lorenza said...

comelnya :)

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah....
seronok tengok baby membesar :')

nickindajungle said...

effa : thanks.. ^_^

ardini : memang seronok tgk baby membesar dpn mata sendiri...tp masa tgk baby for the 1st time after melahirkan lagi sgt seronok sampai tak dpt nak digambarkan dgn kata2..

\"eS@RLi\" said...

sekejap jerk dah membesar dgn sehat nyer.. ^_^

nickindajungle said...

a'ah kan...nanti aisy pulak membesar dengan sihat dan kuat....hihihihi

\"eS@RLi\" said...

insyaallah..
ehehehee..