11 December 2009

~[N]othing To Sa[y]~

hurrmmm....agak lama blog hako sepi....
hako agak malas untuk menulis...
juga tidak tahu aper yg hendak ditulis...
bukan takde cerita....
mungkin terlalu banyak cerita..
sehingga tidak tahu aper yg hendak diceritakan...
"cerita tentang masa lalu"
"cerita tentang kau dan aku"
hahahaha...ternyanyi la pulopss....
takder kaitan langsung pon lagu tuh...
huh...aku berundur dulu la...


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

6 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

yus said...

hai... awak skarang nie sibuk ker? salam perkenalan...

DNA said...

Assalamualaikum!!

aik!!
tu je ke...
Nick, tulis la panjang-panjang sikit Nick..
dah lama DNA tak baca hasil tulisan Nick. :D

nickind@jungle said...

YUS: salam kenalan gak..tq sudi melawat blog saya...saya xleh nak komen kat blog awk..naper ek?dlu2 lg dh xleh nak komen...

DNA: wsalam DNA...hihihi nak baca hasil tulisan pnjang2 ek...bg baca buku vot nak? hasil tulisan nick gak...hahahahaha

DNA said...

buku apa tu Nick?
lain macam je bunyiknya..
meh bagi DNA pinjam kejap!

nickind@jungle said...

ahaks DNA....mana leh kasik pinjam..
org audit jer yg leh semak...hahaha

DNA said...

muahahhaha...
terkena DNA kali ni!
kalau buku tu nak buat apa Nick bagi DNA pinjam! bari la buku yang best-best sikit nak dibaca..

boleh jugak ilang-ilangkan boring ni.