12 October 2009

~[O]pen House Cik Sno[w]~

4 oktober 2009 (ahad)
Pada tarikh neh salah sorang geng hako di forum sepaku.net…wat open house kat umah dia di klang…dapat la makan² pree…hehehe bab makan pree neh hako paling suke…hahahaha aku janji ngan babygebu jumpa kat KL Sentral…dekat sejam lebih gak la hako nunggu dia…hako sampai sana lam kul 12 tghari…cik baby sampai kul 1 lebih² cket…then kami beli eskem mekdi n makan² sambil jalan…pewot neh dah lapo…hehehe maklom la lom sumbat makanan lagik…pastuh amik tren ke Taman Bahagia…kat sana kak Araa akan jemput kami terus ke umah Cik Snow….pes time hako jupe kak Araa…masa dalam perjalanan tuh hako malu² gak…takde la banyak sakap pon…cket² jer…lam perjalanan tuh baby ader citer sal kelapa dara…then dia nak tau kenapa la orang leh cam tuh kelapa dara…camne nak sahihkan kedaraan kelapa tuh…hako ngan spontan menjawab… “kalo kelapa yg tak ditebuk tupai..tuh la kelapa dara”….pastuh dorang gelak….hahaha lawak ker jawapan hako? Ekekekeke mungkin la kot….pastuh hako pon gelak sama…wakakkakakaka tak hengat dunia…dalam kul 2 lebih kot kitaorang sampai umah snow….Kak Qaseh dah pon sampai dulu darik kitaorang…hihihi Sampai umah snow…duduk² jap… Pastuh per lagik…terjah makanan la… Makan nasik ujan panas….mang panas pon ari tuh… Pastuh cik snow kuar amik nuoxster…(betol ke eja namanyer)..kikikiki tak lama lepas tuh shah n da geng pulaks yg dtg…. dpt la hako kenal beberapa org budak sepaku yg lain…hehehe lebih kurang lam kul 6 camtuh la kitaorang pon berangkat pulang…sekian adernyer ringkasan open house di umah cik snow…hehehe

neh antara gambo yg di snap oleh kak qaseh….


.::nickindajungle::.


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

14 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

DNA said...

huhuhu...
open house lagi!
sampai ati tak ajak DNA lagi yek...
selalu kena tinggal. apa la nasib DNA ni. :(

p/s; uik!! betul ke Nuox tu pemalu?
(muahahhaha... haha.. haha...Nick baru kenal kot! :P

ladylikejeans said...

eH EhH.. Ader cErItA JuGaK.. EhEhEeE..
sAmPaI juA Cik nIcK Ke tErAtAk kU.. HiKSS
p/s: mUkE TuAn uMaH XdEr lAm pIc!! hUwaaAA~

nickind@jungle said...

DNA : mang x baper nak kenal pon...kenal pon masa kat umah snow tuh...mang gaya dia ala2 pemalu cam babygebu gak....ekekeke

snow : ader la gambo snow..tuh yg kat bawah...dibawah dagu nuox...sipi2 jer napok muke...hahahaha

DNA said...

nanti kalau jumpa 'jejaka pemalu' tu lagi, kirim salam kat dia ye...
AuuUuuUuww... :D

Nick, Snow tak perasan gambo dia la, cian dia...
(tapi memang kecik pun, macam tak nampak. :P)

nickind@jungle said...

ntah bila la jupe lagik...ekekeke

cik snow mang tecik pon...dh la tecik..saper suh duk bawah dagu enchek nuox...hahahaha

Anonymous said...

ehem3....br bkesempatan mlawat blog cik nick...
dh lme xmsok sni...

hamboi3...npe gmbo cik baby yg dmsokkan tuh...
xmtk izin pun, nk kene neh....

nickind@jungle said...

mang cik nick suke pon masukkan gambo org tanpa izin tuan punyo...wakakakakaka

ladylikejeans said...

kEcIk bEbEnOr.. KiJaM kiJaM~~
mUaKaKAA..

nickind@jungle said...

bukan hako yg bersalah.....tidakkk...tidakk... tidakk...wakakakakakaka

DNA said...

dia tecik macam budak sekolah ye Nick, huhuh.. ini mesti Snow selalu kena buli..

cian Snow yek!

nickind@jungle said...

tuh la....cian asik kena buli jer...hik3..

ladylikejeans said...

oIt oIt..
i cAn hEaR Ur.. WaKaKaKaaAaa..
MaNeR DeR KeNa bUlI LaH..
bUdAk bAiK.. KwN PoN NgN Yg bAiK2 AjEr.. hAk3

DNA said...

hamboi!
dia marah la Nick!

tak sangka u, tecik-tecik cili kering. :p

babygebu said...

owh...
xpe2, kte izinkn :P
nk wat blog sdr xtau n xde ms..
cik nick enterprem je r pic kte tuh... :)