30 January 2009

::aKu LaGi::

aku lagi??? untuk 2 tahun berturut-turut aku terlibat ngan persidangan bahagian...ikut hati malas nak pegi...nak gak enjoy kat opis skali skala semasa ketiadaan bos² neh....hehehehe tapi nama aku tersenarai lagi sebagai salah seorang urusetia....n skali lagi terlibat dalam majlis persembahan pembukaan persidangan....kali neh melibatkan ramai orang...banyak tarian yang nak ditarikan....hehehe ader tradisional n ader gak bollywood punyer tarian...n aku gak salah seorang yang terlibat dlm tarian bollywood....hahaha terasa macam lawak jer....nak kena jadik gedik² la kalu menari bollywood neh....nasib baik la tarian tuh pernah blajo dalam senamrobik thn lepas....jadik dorang amik lagu tuh jer la...coz yang handle pun pernah gak ikut senamrobik skali ngan aku...so dia pilih lagu tuh la....step pun senang jer....

ingat skali mang la enjoy...tp pikir ngan keje lagi....rasa macam semput la...lepas abis persidangan terus lak ngan kursus untuk unit aku....banyak lagi yang tak settle....kena la tinggalkan keje² aku neh kat budak opis aku....

sukan??? neh pun satu hal jugak...lepas abis kursus untuk unit aku...sukan netball plak yang menjelma...mana nak training lagi...semuanyer dekat² jer utk bulan dua neh....rasanyer itu la minggu yang memenatkan bagi diri aku...bagi org lain aku tak tau la sebab mungkin jadual diaorang tak sepadat jadual aku....apa pun aku cuba la bahagikan masa untuk wat semua tuh....

p/s untuk temanku ein : blog aku bukan tak aktif tapi aku takde masa nak menulis n nak memikirkan aper yang nak ditulis....


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

2 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

a_Jay said...

sunflower,
1. giler keje! bz nyer...camne nk further study kalu bz manjang? huhuhu

nickind@jungle said...

dah nasib ler duk kat unit neh byk keje....tp yg plg geram bila kena settlekan keje org lain...tuan punya bdn nk blk awl jer...tup2 kita yg nak kena siapkan keje dia...bila kena time kita,susah lak dia nk tlg...(pernah la berlaku)..hehehehe