19 September 2008

aku seorang yg ego???

semalam ada sedikit pergaduhan antara aku dan sesorang....aku sekadar ingin bgtau aper yg aku nak wat tp aper yg aku dapat...aku x tolak nasihat2 yg dia bg kat aku....aku terima jer nasihat2 tuh...tp kata2 sinis yg dikeluarkan aku x dpt nak terima....bukan skali dua jer tp slalunyer mang mcm tuh....ati aku meronta-ronta utk melawan balik tp aku xnak nanti pergaduhan itu berpanjangan so, jalan yg lebih baik adalah biar aku berdiam diri jer....aku terima aper yg dikatakan walaupun kata2 tuh pahit utk aku telan....adakah aku seorang yg ego???aku sendiri tertanya-tanya betulkah aku ego...perkataan tuh sering dikeluarkan bila ader perselisihan paham n bila aku mula mendiamkan diri...adakah disebabkan aku berdiam diri menjadikan aku seorang yang ego...aku rasa tak coz tuh cara aku nak tenangkan ati aku daripada aku tengking orang tak tentu pasal....semakin aku pikirkan mebuatkan pale aku rasa makin serabut....kenapa hidup aku selalu rumit....banyak masalah yang menimpa diri aku tp aku pendam sorang2 coz aku tak pandai nak share masalah aku ngan orang...aku tak nak orang lain terbeban ngan masalah aku...biar la aku pikul sorang2 masalah aku nie....yg penting aku nak sentiasa happy..bila aku happy ia akan membuatkan aku lupa akan masalah2 yang aku hadapi....


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

2 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

a_Jay said...

sunflower,
kdg2 kite sll pk kite bagus,tak dpt cari ape silap kite..mase tu la kite perlukan kwn utk sedarkn kite. Tapi ade gak org lain yg tak sedar kekurangan die, yg 'sakit' nye kite. So the main point is - bile ade argument n ko diam tu tindakan terbaik..utk jwb samada ko ego atau tak..takde org lain patut jwb soalan tu sbb SEMUA ORG ADE EGO!

nickind@jungle said...

well,u know me dear...do u still remember citer yg aku ngamuk masa kat Unit L dulu...semua terkejut,jgn ingat aku neh baik org senang2 leh buli aku...n wut i really like bout u dear...mu slalu bg aku nasihat yg power2 gitu...thanks a lot..