09 July 2007

alkisah blog kawan aku...

cam saspen jer tajuknyer...benornyer xde aper pun yg saspen..tajuk jer yg lebih2...ari neh xtau nak tulih aper sebenornyer..tuh yg letak tajuk camtuh...aku neh bukan pandai sgt nak menulih...main taip jer aper yg aku rasa nak taip...byk yg merapu kot....hehehehe x macam kakak aku yg sulung...kalu dulu2 masa zaman skolah la, dia suka tulis citer...bila dah siap, aku la yg jadi org pertama baca citer dia tuh...pastuh bermula la episod komen mengomen...jd pengkritik la plak....hehehehe

ermmm....baru aku ingat, td aku try la search blog opismate aku...punyer la dah lama aku search , akhirnyer jupe gak la blog dia tuh.....dah pandai wat blog pun minah yg sorang neh...hehehe selama neh duk baca jer blog org, tup2 dah ader blog sendiri pun....aku pun baca la dia punyer blog yg meletup tuh....ekekekeke lawak lak rasanyer baca citer "alkisahnyer" yang ditulih tuh...aku ker org yg dimaksudkan tuh...ceh dah mula la neh nak pasan...biasa la kalu x bukan minah pasan namanyer... ;p mmg pandai la dia neh menulih...x sia2 dia bhs melayu dulu dia dpt A1....aku gak la yang x pernah2 dpt A subjek bhs melayu neh....huhuhuhu opsss tinggal sploh menet lg nak balik....sempat lg duk menulih neh...okesss la nak ready untuk balik neh...babaiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

1 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

chak_ner said...

oit..mu la hok aku kate tuh..sape lagi yg hari2 tgk aku bace blog ms kat opis..hehehe...eleh..aku dpt A1 pun,mu terrer lagi in terms of agregrate...aku ni ape la sgt....:(