06 February 2013

Baby Set Giveway bernilai RM260.60

Okeh...hari nie jenjalan buat lawatan belog terjumpa pulak giveaway yang menarik... Dan tetiba pulak terasa ehh nak join lah...kot-kot rezeki kan mana lah tau... Tuah ayam nampak di kaki... Tuah aku terpilih la untuk jadi pemenang...hewhewhew

Giveaway by UMAIRAHARIS

Menarik kan hadiah yang ditawarkan...hehehe semoga aku bertuah lah untuk tahun 2013 nie...ehehehehe

Ini nak letak sekali gambar my hero kesayangan...
Ini lah kesayanganku yang sorang nie..
Nama : Fatih Najwan Hadif
Umur : 1 Tahun 1 Bulan
Jantina : Lelaki

Okeh itu saja...dan semua syarat telah diikuti... Tata...


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

3 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

mama aisy said...

hadif yg c0mel!! heh~

Hawa said...

Salam Tuan Tanah..tau tak sape yg menang GA ni? pelik...ni kali pertama join GA yg tuan penganjur tak umumkan pemenangnya...betul tak?

nickindajungle said...

entahlah..saya pun tak tau...owner pon senyap jer...ntah lah...