29 January 2013

Intro ~ Baju-Baju Comel Untuk Baby

Okeh...intro jer dulu... Sebenarnya dah lama buat kecil-kecilan nie sejak dua tiga empat menjak ada baby sendiri kan...jadi teruslah berminat untuk jualan barangan baby nie... mula start buat pertengahan tahun lepas tapi sekadar gitu-gitu jer...sebab masa tak berapa nak mengizinkan... jadi customer pun yang gitu-gitu jer lah kan...hewhewhew Nie baru start nak war-warkan dekat belog... tapi kalau nak laju haruslah dekat FB kan... nanti-nantilah dulu dekat FB tuh..sebab memang ada buat FB khas untuk meniaga nie tapi belum nak launch bebetul lagi...ecececece so nak intro lah dekat belog nie dulu...kalau ada...ada lah...kalau takde..rezeki masing-masing kan...

ADIDAS 10 BLUE JUMPER
RM35
SAIZ: 6-12M / 12-18M / 18-24M
KOREAN STYLE BOY SET
RM40
SAIZ: 100 (3Y) / 110 (4Y) / 120 (5Y) / 130 (6Y) / 140 (Y)
BOY 2 PCS SET GREY LONG JEANS
RM56
SAIZ: 80 / 90 / 100

KOREAN STYLE BOY STRIPE SET
AVAILABLE IN TWO COLORS : GREEN / BROWN
RM37
SAIZ: 100 / 110 / 120 / 130 / 140
SAMGAMI EMBRODARY BOY JUMPER
AVAILABLE IN TWO COLOR : WHITE / NAVY BLUE
RM42
SAIZ: 80 / 90 / 95

KOREAN AUTUMN LONG SLEEVED
SHIRT+LEGGING+HAIRBAND
RM40
SAIZ: 100 / 110 / 120 / 130 / 140
FLOWER SHORT SLEEVE JUMPER
WITHOUT HEADBAND
RM35
SAIZ: 80 / 90 / 100
BLACK & WHITE STRIPE ROMPER
RM37
SAIZ: 80 / 90 / 95
 
SAMGAMI SUMMER RED BLOUSE + SHORT PANT
RM47
SAIZ : 80 / 90 / 100 / 110 / 120

Berminat boleh emel saya di nickindajungle@gmail.com okeh...


::Thanks For Reading. Feel Free To Drop Your Comment::

3 kata-kata dari kam0o yang sweet/macho:

mama aisy said...

wah.. ibu nicki pong dah meniaga..
ehehehe.. baguih2.. nih sume ready stock kew?

nickindajungle said...

hewhewhew..sama la macam kamu jugak.. ^_^

Ardini Humaira said...

comellll! dni dah kena stop beli baju baby.. menimbun tak muat almari.. tunggu dia 6bulan lebih lak baru beli lain lepas baju2 ni tak padan. haha overlimit sudah dni shopping